április, 2018

05ápr14:0017:00Vállalati térnyerés tőzsdei megoldásokkal

Több információ

Rendezvény részletei

MEGHÍVÓ

Vállalati térnyerés tőzsdei megoldásokkal
című klubdélutánra

 

Időpont:

2018. április 5. (csütörtök) 14:00

Regisztráció: 13:30-tól

Helyszín: Masterplast Nyrt.

8143 Sárszentmihály, Árpád utca 1.

 

A fokozódó versenyhelyzet új típusú finanszírozási megoldások alkalmazhatóságát teszi lehetővé. Ezúttal a tőzsdei alternatívák vállalat és kkv-barát lehetőségeiről beszélgetünk. A konzultáción a már tapasztalattal rendelkező vállalatvezetők és szakértők válaszolnak a felmerülő kérdésekre.
Egy részletekbe menő, bizalmi beszélgetésre invitálunk annak érdekében, hogy rávilágítsunk a tőzsde nyújtotta lehetőségekre és kihívásokra.


VENDÉGEINK  

Végh Richárd

Budapesti Értéktőzsde Zrt., elnök-vezérigazgató

Végh Richárd a Budapesti Corvinus Egyetem (korábban BKE) Befektetéselemző és kockázatkezelő szakirányán végzett. Kisebb megszakítással 2004 óta dolgozik a Budapesti Értéktőzsdén: közel kilenc évig az Üzletpolitikai Igazgatóság munkatársa volt különböző pozíciókban. 2013-ban kereskedési és üzletfejlesztési igazgatói pozícióból került a Magyar Nemzeti Bankhoz, ahol továbbra is közel maradt a tőzsde világához: tőkepiaci felügyeleti igazgatóként a hazai tőkepiaci intézmények felügyeletéért, bennfentes kereskedelemmel, piacmanipulációval kapcsolatos piacfelügyeleti vizsgálatok lefolytatásáért, továbbá a tőkepiaci kibocsátói engedélyek kiadásáért felelt. Az MNB-t számos hazai és külföldi szervezetben képviselte, többek között az ESMA Felügyelői Bizottságában. A szakember 2015-ben visszatért a tőzsdére, ahol jelenleg is annak elnök-vezérigazgatói pozícióját tölti be.  
 
Ács Balázs

Masterplast Group, alapító tulajdonos

A klubprogram házigazdája.

A győri Széchenyi Főiskolán szerzett építőmérnöki diplomát 1999-ben. Tibor Dáviddal közös cégüket, a Masterplast Nyrt-t még Kft-ként alapították 1997-ben. Jelenleg a vállalatcsoport alelnöki tisztsége mellett a Masterplast Kft. ügyvezető igazgatója is. 


Tibor Dávid

Masterplast Group, alapító tulajdonos

A Klubprogram házigazdája.

A tatabányai Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján végzett 1999-ben közgazdászként, a főiskolai diploma mellett középfokú banki tanácsadói végzettséget szerzett, angolul és németül tárgyalóképesen beszél. Híve az élethosszig tartó tanulásnak, így folyamatosan üzleti tréningeken vesz részt, és nemzetközi szakirodalmak felhasználásával fejleszti menedzseri képességeit.Ács Balázzsal közös cégük, a Masterplast Nyrt. elnöke. 
 
Csoma András

CNC Rapid Kft., társtulajdonos, Vestin Equity, alapító

Foglalkozott értékpapír kereskedelemmel, befektetésekkel a Hanwha Capital Budapest Értékpapír Rt-nél, az NN Magyarországi Biztosító Rt-nél, később tranzakciókhoz kapcsolódó vállalatértékelési feladatokkal az OTP Értékpapír Rt. Corporate Finance részlegénél. Több tőkepiaci tranzakcióban vett részt a távközlés, gépgyártás és a kőolaj- és földgázipar területén. A Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt-nél kezdetben befektetési alapok értékesítéséért, termékfejlesztésért és ügyfélkapcsolatokért volt felelős, majd szerepet vállalt a Raiffeisen Ingatlan Alap létrehozásában, kezelésében és befektetési portfóliója kiépítésében. 2004-től az Alapkezelő vezérigazgató-helyettese, igazgatósági tagja. 2007. szeptemberétől a Biggeorge’s-NV Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója és a Biggeorge’s-NV Ingatlanfejlesztő Zrt. vezérigazgató-helyettese volt. A Vestin Equity alapítója, a Primestone Property Fund Management és a CNC Rapid Kft. társtulajdonosa. 


Tóth József

Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt., tranzakciós igazgató

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett közgazdászként 2006-ban, több mint 10 éves befektetési tapasztalattal rendelkezik. Szakmai pályafutása során számos tranzakció komplex menedzselésében vett részt, legyen szó korai vagy növekedési fázisú PE/VC befektetésről vagy akár stratégiai felvásárlásról. A Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. csapatához 2017. januárjában csatlakozott, tranzakciós igazgatóként fő feladata az alapkezelő Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alaphoz kapcsolódó szakmai munkájának támogatása. 2006-2009 között az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt-nél és az MFB Invest Zrt-nél dolgozott projekt menedzserként. 2009-2011 között a japán SBI Holdings többségi és a Magyar Fejlesztési Bank kisebbségi tulajdonlásával létrejött 100 millió EUR méretű SBI European Fund alapkezelő cégénél, az Elan SBI Capital Partners Zrt-nél volt befektetés elemző. 2011-2016 között a Docler Investments Kft. senior befektetési elemzője volt. 


A rendezvény várható befejezése 17:00.
A program- és időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.

Jelentkezési határidő: 2018. április 3.

REGISZTRÁLOK >>>

A személyes találkozás bizalmával, üdvözlettel,
Szabó-Lévai Annamária
főtitkár 

 

A program nem jöhetne létre a Budapesti Értéktőzsde Zrt. támogatása nélkül.

 

A Magyarok a Piacon Klub rendezvényei zárkörűek, azok kizárólag a tagok és az elnökség által meghívott vendégek számára elérhetők.

Időpont

(Csütörtök) 14:00 - 17:00

Location

MASTERPLAST Nyrt.

X