február, 2019

12feb15:0018:00Pénzügyi piacok, befektetések - előrejelzések a HOLD Alapkezelővel

Több információ

Rendezvény részletei

Kedves Klubtagunk!

Ha érdekel a pénzügyi piacok, befektetések témaköre, s szívesen csatlakoznál egy szakember által moderált interaktív beszélgetéshez klubtársaiddal, még tudjuk fogadni regisztrációd jövő heti rendezvényünkre! (Amennyiben már regisztráltál, nem szükséges újra megtenned.)

Klubtársunk Somogyi Botond (HOLD Alapkezelő) rendezvényeinken gyakran tapasztalta, hogy többeteket is részletesen érdeklik a befektetési előrejelzések. Ezért a HOLD Alapkezelő vezetőivel egyeztetve felajánlotta, hogy kizárólag a klubtagságnak betekintést engednek „OUTLOOK” című belső felhasználású szakmai anyagukba.

Elképzelésünk szerint a zártkörű rendezvény fő célja egy tartalmas szakmai beszélgetés megteremtése a résztvevő klubtagok aktív közreműködésével, ezért Botond nem előadást fog tartani, hanem a kivetített oldalak bemutatása során egyfajta narrációt végez majd, amihez várja a résztvevők hozzászólásait, véleményét. A helyzet specialitásából fakadóan fokozottan érvényes, hogy ez a rendezvény nem értékesítési és nem PR előadás!

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésed, kérlek az alábbi linken regisztrálj! REGISZTRÁCIÓ

RÉSZLETEK
Időpont:           2019. 02. 12. (kedd), 15.00 – 18.00
Helyszín:         Budapest, Paulaner Sörház, MOM Park (1123 Budapest, Alkotás u. 53.)
Dress code:     kényelmes (laza), öltöny/kosztüm viselete nem szükséges

Felhívjuk a figyelmed, hogy a rendezvényre elsősorban cégtulajdonos és cégvezető klubtársainkat várjuk; továbbá, hogy a bemutatásra kerülő szakmai anyagban hangsúlyozottan véleményekről van szó, ami érdekes és hasznos lehet azok számára, akik közelről követik a pénz- és tőkepiaci folyamatokat, viszont fárasztó és érdektelen lehet azok számára, akiket ez a téma nem nagyon érdekel. A rendezvényen lehet jegyzetelni, de tisztelettel kérjük a résztvevő tagtársakat, hogy tartsák tiszteletben az alapkezelő szerzői jogait.

Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésedre.
Szeretettel várunk!

Essősy Zsombor
Klubelnök

Vámossy-Koósa Anna
Főtitkár

Időpont

(Kedd) 15:00 - 18:00

Location

Paulaner Sörház

1123 Budapest, Alkotás u. 53.

X