február, 2018

22feb15:0018:00PÁRBESZÉD A JÖVŐ KULCSKOMPETENCIÁIRÓL

Több információ

Rendezvény részletei

MEGHÍVÓ

PÁRBESZÉD A JÖVŐ KULCSKOMPETENCIÁIRÓL
című klubdélutánra

 

Időpont:

2018. február 22. (csütörtök) 15:00

Helyszín:

Academy Golf Budapest1037 Budapest, Perényi út 6. 

 

Változás, alkalmazkodóképesség, jövőbelátás, napjainkban megkerülhetetlen kifejezések. A technológiatudomány, az emberi és a pénzügyi terület szakértő képviselőit hívjuk segítségül, ők hogyan látják a jövőt rövidebb- és hosszabb távon.Technológia, EQ és új finanszírozási alternatívák – versenyképességet támogató lehetőségekről beszélgetünk februári klubunkon. 


VENDÉGEINK 

 
Dr. Juhos Andrea 

Ügyvezető Partner, Lee Hecht Harrison Magyarország

Andrea gondolatébresztőjéről:

Hol vannak a magyar munkavállalók? Merre tart a hazai munkaerőpiac?  Mit jelent a munkavállalói élmény és miért fontos ez nekem?  Hogyan tudok olyan vállalatot építeni, ahol lojálisak a munkavállalók és jókedvvel dolgoznak? Mikor fogom az első robotot alkalmazni? Milyen munkafolyamatokat vált ki a mesterséges intelligencia? És végül: mit tehetek ma, hogy sikeres maradjak a munka rohamosan változó világában? 

 
Frankó Csuba Dea

Alapító és Ügyvezető, SPARK Institute

Dea gondolatébresztőjéről:

Mesterséges intelligenciáról, automatizált gyárakról, magát fejlesztő, az emberi képességet túlszárnyaló sakkozó robotokról hallunk nap, mint nap. A 4. ipari forradalom a nyakunkon van, a kérdés, hogyan tudjuk a technológiai tudást a magunk javára fordítani? 

 
Végh Richárd

Elnök-Vezérigazgató, Budapesti Értéktőzsde Zrt.

Richárd gondolatébresztőjéről:

2016-ban új kibocsátók jelentek meg a piacon, ez 2017-ben is folytatódott. Bármely szektorból, bármilyen típusú vállalatból lehet tőzsdei társaság. Ha egy társaság szintet akar lépni, a tőzsdei megjelenéssel lehetséges alternatívaként kell számoljon, ez meg kell hogy jelenjen a vállalat finanszírozási stratégiájában. A BÉT több oldalról is támogatja nem csak a nagy, de a közepes méretű cégek tőkepiaci megjelenését is. 2017-ben elindult egy kkv-kra kalibrált piac, az Xtend, a piaci megjelenést már tanácsadók segítik, magyar vállalatoknak biztosít hozzáférést a Londoni Tőzsde Csoport ELITE Programjához, és még sorolhatnánk. A Budapesti Értéktőzsde 21. századi lehetőségeket festhet a vállalkozások finanszírozási térképére, melyekről klubos berkeken belül először hallhatunk. 


 

A rendezvény várható befejezése 18:00.
A program- és időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.

Jelentkezési határidő: 2018. február 19.

 

REGISZTRÁLOK >>>

 

A személyes találkozás bizalmával, üdvözlettel,
Szabó-Lévai Annamária
főtitkár

 


 A program nem jöhetne létre a Budapesti Értéktőzsde Zrt. támogatása nélkül.

 

A Magyarok a Piacon Klub rendezvényei zárkörűek, azok kizárólag a tagok és az elnökség által meghívott vendégek számára elérhetők.

 

 

 

Időpont

(Csütörtök) 15:00 - 18:00

Location

Academy Golf Budapest

X