május, 2018

17máj15:0018:30Munkaerőkérdésről a Klubban - Csapó 2018

Több információ

Rendezvény részletei

MEGHÍVÓ A

Munkaerőkérdésről a Klubban – Csapó 2018

című programunkra

 

Időpont:
2018. május 17. (csütörtök) 15:00
Regisztráció: 14:30-tól

 

Helyszín:
BDO Magyarország
1103 Budapest, Kőér u. 2/A


 

Elhúzódó munkaerőválság, fokozódó piaci verseny a képzett dolgozókért a technológiai fejlesztések világában. Habár számtalan felületen áramlik felénk a 4. ipari forradalom hullámán érkező automatizáció, az átmeneti időszakban sem állhat meg a mókuskerék, hozzáértő kollégákra szükség van! Alternatív megoldási lehetőségeket és esettanulmányokat villantunk fel májusi klubunkon, hogyan ösztönözhetjük kollégáinkat a maradásra, sőt, a produktívabb teljesítményre.

 

VENDÉGEINK

 

Von Bartheldné Ábri Judit
MA, MCC coach és vezetőfejlesztő

2011 óta szervezi és vezeti a Coaching Határok Nélkül (CHN) vállalkozást, amelynek célja nemzetközi friss tudást hozni a humán fejlesztésbe, eredményesebb vezetőket és boldogabb embereket képezni. Legújabb magyarországi bevezetésük a Motivációs Térkép teszt, amely a motiváció szintjét méri, megmutatja a főbb motivátorokat és segíti azok fejlesztését a magasabb motiváció és a jobb elköteleződés érdekében. Judit vállalati programok keretében coachszemléletű vezetőket, a CHN Nemzetközi Coach Iskolában pedig a jövő sikeres coachait képzi. Magyarországon elsőként lett nemzetközi minősítésű mester coach, a londoni Middlesex Egyetemen pedig mester képzést végzett coachingból.

 

Dr. Kun Ágota
munka és szervezet szakpszichológus, tréner, coach, tanácsadó

Több mint húsz éve dolgozik a felsőoktatásban oktató-kutatóként és 18 éves tanácsadói tapasztalattal rendelkezik. Módszertani tudását és kutatási eredményeit gyakorlati munkájában is felhasználja, így leggyakrabban egyedileg fejlesztett és cégre szabott módszereket alkalmaz. Fő tevékenységi területe a munkahelyi stressz-menedzsment és jóllét programok kialakítása és megvalósítása, illetve különböző munkahelyi fejlesztési programok kidolgozása és lebonyolítása. A pozitív pszichológia elkötelezettjeként kutatásaiban és gyakorlati munkája során is arra törekszik, hogy a pozitív, megoldásfókuszú szemléletet minél inkább elterjessze, és a hiányosságok, problémák helyett a meglévő pozitív és működő tényezőkre hívja fel a figyelmet szervezeti, munkahelyi környezetben is.


 

A rendezvény várható befejezése 18:30.

A beérkező regisztrációkat érkezési sorrendben érvényesítjük.

Jelentkezési határidő: 2018. május 14.

 

REGISZTRÁLOK >>>

 

A személyes találkozás bizalmával, üdvözlettel,

Szabó-Lévai Annamária
főtitkár

 

A Magyarok a Piacon Klub rendezvényei zárkörűek, azok kizárólag a tagok és az elnökség által meghívott vendégek számára elérhetők.

Időpont

(Csütörtök) 15:00 - 18:30

Location

BDO Magyarország

X