március, 2018

20már14:0017:00KÖZGYŰLÉS ÉS KONZULTÁCIÓ A MAKROGAZDASÁGI TRENDEKRŐL

Több információ

Rendezvény részletei

MEGHÍVÓ

KÖZGYŰLÉS ÉS KONZULTÁCIÓ A MAKROGAZDASÁGI TRENDEKRŐL

 

Időpont:
2018. március 20. (kedd) 14:00
Regisztráció: 13:30-tól

 

Helyszín:
az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. előadóterme
(1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.)

 


A Kanadában, Franciaországban, Ausztriában tapasztalt vezetőválasztások elgondolkodásra motiválnak, vajon a következő évek mennyiben lesznek a fiatalabb generációké? Mi látható az iménti trend mögött és milyen hatással lesz Európa, esetleg a világ gazdaságára a politikai elit fiatal képviselőinek döntéshozói székbe kerülése?
A Klub éves, rendes közgyűlését követően szakértő meghívottjaink segítségével makrogazdasági témákról beszélgetünk.

 

Programterv

13:30-tól Regisztráció
14:00-tól Közgyűlés
15:00-tól Előadások makrogazdasági trendek témában
16:00-tól Kérdések-válaszok
17:00 Tervezett programzárás

 


VENDÉGEINK

 

PROF. DR. HABIL. CSATH MAGDOLNA

Közgazdász, egyetemi tanár, a Szent István Egyetem Emeritus professzora és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem magántanára és kutató professzora, valamint a Prágai Közgazdaságtudományi Egyetem állandó vendégtanára. A közgazdaságtudomány doktora fokozatot az MTA-nál szerezte 1991-ben. Öt évig az USA-ban, egy évig Nagy-Britanniában oktatott. “A magyar gazdaságért” díj és a Szent-Györgyi Albert díj tulajdonosa, a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjével kitüntett, valamint az L.J. Buchan Distinguished Professor” cím birtokosa (USA). 2017. márciusától a Nemzeti Versenyképességi Tanács tagja.

 

DR. HABIL. POGÁTSA ZOLTÁN

Közgazdász, szociológus, a nemzetközi politikai gazdaságtan szakértője. A Soproni Egyetem docense, a Közép-Európai Egyetem, az ELTE és a Veronai Egyetem oktatója. A Széchenyi István Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola témakiírója. Az Új Egyenlőség szerkesztőbizottságának elnöke és főszerkesztője.

 


A program- és időpontváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

A közgyűlésen érvényes szavazati joggal a tagvállalat cégjegyzésre jogosult vezetője rendelkezik, ennek hiányában a képviselethez szükséges meghatalmazásmintát a Klub Titkársága eljuttatja a taggyűlésen részt vevő félhez.

 

Jelentkezési határidő: 2018. március 14.

 

REGISZTRÁLOK>>>

 

A személyes találkozás bizalmával, üdvözlettel,

Szabó-Lévai Annamária
főtitkár

 

A Magyarok a Piacon Klub rendezvényei zárkörűek, azok kizárólag a tagok és az elnökség által meghívott vendégek számára elérhetők.

Időpont

(Kedd) 14:00 - 17:00

Location

Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft.

X