BÉT50 – KÖZÉPVÁLLALATOK CSÚCSTALÁLKOZÓJA

Időpont: 2018. szeptember 20., csütörtök, 9:00 – 16:00

Helyszín: Kempinski Hotel Corvinus (1051 Budapest, Erzsébet tér 7.).

 

A Budapesti Értéktőzsde kifejezetten középvállalati vezetőknek szóló őszi rendezvényén, a középvállalatok növekedésére fókuszáló konferencián messze nem csak egy esetleges tőzsdére lépéssel, illetve az arra való felkészüléssel kapcsolatos kérdésekről lesz szó.

 

A középvállalatokat érintő gazdaságpolitikai irányokról, valamint a növekedéssel együtt járó pénzügyi, jogi és marketingkommunikációs kihívásokról egyaránt első kézből tájékozódhatnak a vendégek. Az idei sorban a harmadik olyan év, amikor 50 hazai cég sikertörténetét is bemutatjuk a rendezvényhez kapcsolódó BÉT50 kiadványunkon keresztül.

 

Tőzsdei cégek, illetve a 2016-os, 2017-es és 2018-as BÉT50 kiadványokban szereplő 150 sikeres magyar középvállalat tulajdonosai, cégvezetői, külföldi előadók, hazai kereskedelmi bankok, brókercégek, pénzügyi és adótanácsadó cégek vezetői, szenior munkatársai egyaránt részt vesznek az eseményen – mely teret biztosít a networkingre is!

 

A több mint 300 résztvevő kézbe veheti a nyomdából frissen kikerülő BÉT50 kiadványt, illetve a magyar tőkepiac véleményvezéreinek előadásait is meghallgathatja. Sok egyéb mellett pedig lesz IPO bootcamp, valamint IR- és PR workshop is.

REGISZTRÁCIÓ