Gratulálunk klubtagunknak az Ilcsi Beautifying Herbs Hungary – Since 1958 -nek, akik idén júniusban ünneplik a márka indulásának 65. évfordulóját!

 

Azóta is egyszerűen és természetesen szeretnénk megoldást nyújtani minden bőrállapotra.”- Ilcsi Beautifying Herbs Hungary – Since 1958
 
Molnár Ferenc – (ILCSI, Ilcsi néni fia) gondolatai és a márka indulásának története:
 
“Egy márka születése…
1958 június 19-én egy ifjú asszony megkezdte kozmetikusi munkásságának első napját. Ő nem volt más, mint az én Édesanyám, Molnár Dánielné Katona Ilona, a későbbiek során mindenki Ilcsi nénije. Rövid időn belül szembesült azzal a ténnyel, hogy a szövetkezet által biztosított alapkozmetikumok csak arra voltak jók, hogy éhen haljon az ember.
Akkor is, mint egész életében, mindenben és mindenre kereste a megoldást. Bízott a természet erejében, rögtön elkezdett kutakodni a zöldségek, gyümölcsök és gyógynövények világában. Nem is lehetett volna másképp, hiszen még ott csengett a fülében a déd- és nagyszüleitől kapott jótanács, praktika és furfangosság, mely a növények világában bújik meg. Egész életére meghatározóak voltak „Szülének” (a dédnagymama) szavai, ahogy mesélte neki az árokparti, vagy éppen a réten termett gyógynövények erejét, hatását.
Ő nem akart kozmetikai márka lenni, Ő nem akart napjainkban a világ 30 országában előforduló hungarikum névadója lenni. Ő nem akart semmi mást, csak a vendégeinek – akik egész életében szent és sérthetetlenek voltak számára- a bőrét ápoltabbá, egészségesebbé és szebbé tenni. Ő pusztán ennyit akart. Megfelelni a szakmai kihívásoknak, a vendégei és önmaga számára.
Hihetetlen tudásvágya, akarata, a problémamegoldás szellemisége vitte mindig előre. Úgy lett naggyá, hogy észre sem vette.
Ez a csodálatos életút és márkatörténet ma 65 éve, 1958. június 19-én indult el és úgy hívják, hogy Ilcsi.
 
Molnár Ferenc – ILCSI
 
Forrás: facebook.hu
X