40 év. Sokak szerint kevés, mások szerint sok. Egy vállalkozás életében pedig tiszteletre méltó.

40 év. A kisiparos egyéni vállalkozótól a közepes vállalatig, a szülőktől az új generációig. Rögös, munkával teli évek, sikerek és mindig újdonságokkal teli munkanapok.

“Csak egy jó munkahelyet akartam magamnak” – mondta sokszor visszaemlékezéseiben az alapító és ez a küldetés ma is megmaradt, kiegészülve 160 munkatársnak nyújtott biztos megélhetéssel és a folyamatosan fejlődő, a társadalmi kapcsolatokra különösen odafigyelő, tudatos irányelvekkel.

A BORSODI MŰHELY Kft. mindig büszke volt a múltjára és képes tenni a jövőjéért. Az évek során számtalan átalakulás, profil bővítés, szervezetfejlesztés, minőségirányítási és vállalat irányítási rendszerek bevezetése-fejlesztése, innovatív high-tech technológiák honosítása biztosította a vállalat folyamatos fejlődését.

Üzleti folyamataikon kívül, a vállalkozás nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra is. Három városban aktívan működnek közre a szakképzés és felsőfokú képzés területén, tagjai és szerepvállalói az érdekképviseleti szerveknek.

40 év! A munkatársakkal együtt ünnepeltek az alapítók, a második és harmadik generáció. A két ügyvezető Horváthné Borsodi Mónika és Borsodi László, mint minden évben idén is átadták a jubileumi díjakat a munkatársaknak, majd köszöntötték a szülőket – alapítókat. Köszönet és hála. Ezzel a két szóval viszi tovább a cégvezetést a második generáció, a cég szlogenjét idézve: “Egy precíz fémes jövő!”

A kerek születésnapra az alapító Borsodi László egy cégtörténeti könyvet adott ki: „BORSODI 40 – Az elmúlt tizenöt év” címmel.

A könyv a 2006 – ban megjelent „Borsodi Műhely Kft. – Az első huszonöt év” folytatása és összességében a társaság 2006-tól napjainkig tartó tevékenységét összegzi, melyet egyéni vélemények, észrevételek, tanulságok kiemelése tesz olvasmányossá. A könyv dedikált példányát az ünnepségen minden munkatárs megkapta.

A könyv a cég honlapján is olvasható.

X