„Csúcsszuper” évzáró eseményen vettek részt klubtagjaink. 😊 A decemberi estén a Spoon hajón gyűlt össze a klubtagság nagyja, hogy együtt ünnepelje a sikeres évzárást. A rendezvényt Essősy Zsombor klubelnök köszöntője nyitotta meg, amit az este fő szponzorának, Szabó István Attilának, az Exim Bank vezérigazgató-helyettesének beszéde követett.

A megnyitó után Dr. Buda László tartott egy igazán szórakoztató, tartalmas és tanultságos előadást a cégvezetőket érintő élethelyzetekről, időnként saját életéből merített, vicces történetekkel színesítve mondandóját.

A többfogásos vacsorát a szervezők egy interaktív kvízjátékkal törték meg: vendégeink telefonjuk segítségével válaszoltak 13+1 kérdésre, az Ipar 4.0 jegyében. A játéknak komoly tétje volt, ugyanis a nyertes, Borsodi Mónika a Borsodi Műhely Kft-től 2 db párizsi repülőjeggyel gazdagodott! Természetesen a fődíjon túl is számos értékes ajándékot nyertek a játék résztvevői, melyet klubtagjainknak és szponzorainknak ezúton is köszönünk!

A vacsorát egy különleges együtt zenélés zárta, amikor is minden vendég egy csengettyű és némi moderáció, ill. képi instrukció segítsévével együtt játszott különböző karácsonyi és egyéb slágereket 😊

A rendezvényről készült összefoglaló elérhető az alábbi linken: VIDEÓ

A képek pedig megtekinthetőek honlapunk galériájában: KÉPEK

Helyszín: Spoon Hajó, Dekor: Peterdi Enikő, Fotó: Kiss László, DJ/Csengettyű: Game Tower Kft.

X