Örömmel mutatjuk be cégcsoportunkat, melynek története egészen 1990-ig nyúlik vissza, amikor Ertl Ferenc egyéni vállalkozóként elindította az asztalos tevékenységét.

Azóta hosszú utat jártunk be, és büszkék vagyunk arra, amit elértünk.

1996-ban megalapítottuk az ER-FA 2000 Faipari Kft-t, mely a bútoralapanyag és bútorkellék kereskedelemben, valamint az egyedi bútorgyártásban végezte a tevékenységet.

Az egyik fontos mérföldkő a cégcsoport életében 2001-ben következett be, amikor különvált a kereskedelem és a bútorgyártás. Ekkor megalakult az ERTL Faipari Kft., amely lehetővé tette az anyagbeszerzés és kereskedelmi feladatok optimális elvégzését, valamint a termelés hatékonyabb működtetését.

Gyártóüzemünk minden feltételt biztosít a mai kor követelményeinek megfelelő bútorok készítéséhez. Rugalmas kapacitásunk lehetővé teszi nagy projektek vállalását, és a szakmai hátterünk garantálja az egyedi termékek kiváló minőségét. Cégünk a minőségre helyezi a hangsúlyt, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a minőségellenőrzésre és a szakmai támogatásra. Ezért váltunk több nemzetközi hálózat megbízható beszállítójává.

Célunk, hogy partnereinket és ügyfeleinket elégedetten lássuk távozni, és hogy hosszú távú kapcsolatokat építsünk ki.

ELISMERÉSEINK:

Dun & Bradstreet AAA minősítés, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. – 2023

Dun & Bradstreet AAA minősítés – 2022 – ER-FA 2000 Faipari Kft.

TOP 100 bútorgyártó cég 26. hely – 2021 ERTL Faipari Kft. 2019-ben BÉT 50 – Akikre büszkék lehetünk – 50 hazai vállalat sikertörténete

X