Elismerés a legkiválóbb márkáknak – Business Superbrands díjat nyert a 30 éves Rábalux!

 

Idén tizenhatodik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands díjakat. Nagy öröm számunkra, hogy a közép-kelet európai régió egyik meghatározó lakossági világítástechnikai vállalataként a Rábalux is elnyerte ezt a megtisztelő elismerést.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy. A nemzetközi program keretében csak a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülhetnek a díjazásban. Az elismerés odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően, az összesen 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben.  A díj olyan pozitív visszajelzés a márkáról, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A szavazó bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a márkák eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Az elnyert Business Superbrands díj különösen fontos a Rábalux számára, hiszen vállalatunk idén ünnepli 30. évfordulóját. Az 1993-ban kis családi cégként induló vállalkozás mára egy stabil alapokkal bíró nemzetközi cégcsoporttá fejlődött: a 10 saját tulajdonú értékesítési leányvállalat és 1 saját tulajdonú távol-keleti beszerzési-minőségbiztosítási leányvállalat működtetése mellett további 13 országba exportáljuk termékeinket. Folyamatos fejlődésünk révén mára megkerülhetetlen szereplői vagyunk a lakossági világítástechnikai piacnak, ahol partnereinkkel szoros együttműködésben a fogyasztói igények legmagasabb szintű kiszolgálására törekszünk immáron 30 éve. Ezt biztosítják megfelelően képzett, a helyi specialitásokat jól ismerő értékesítőink, elkötelezett háttércsapatunk, évente megújuló, a nemzetközi lakberendezési trendeket követő, több mint 2000 termékből álló portfóliónk, valamint stabil logisztikai bázisunk, amely lehetővé teszi, hogy a régióban megbízhatóan és kiszámíthatóan biztosítsuk az áruellátást.

Ez az elismerés megerősít minket a lámpák iránti szenvedélyünkben, valamint motivációt ad a jövőbeli célok eléréséhez és a további fejlődéshez. Vállalatunk töretlenül azon dolgozik, hogy kiváló minőségű és stílusos világítási megoldásokkal szolgálja ki ügyfeleit.

 

Köszönjük minden partnerünknek a támogatást és a bizalmat, amely lehetővé tette ezt az elismerést.

 

Forrás: www.rabalux.hu

X