Lámpák, amelyek kiállják az idő próbáját – 30 éves a Rábalux!

 

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, amit érdemes megünnepelni! Immár 30 éve annak, hogy a győri Czigler család elindította a Rábalux márkát, amely mára megkerülhetetlen név lett a világítástechnikai piacon nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is. 

Minden 1993-ban kezdődött, amikor a Rábalux megfizethető árú, mégis minőségi, és a kor lakberendezési stílusirányzatának megfelelő UFO lámpáival betört a magyar piacra. Ezeknek a klasszikus lámpáknak egy része azóta is megtalálható a kínálatunkban – nemcsak nosztalgiából -, valószínűleg soha nem fognak kimenni a divatból, ahogy a cég alapértékei is ugyanazok maradtak: megbízható minőség, elérhető áron.

A termékek számával együtt a vállalat mérete is jelentősen bővült. 2003-ban már 20 alkalmazottja volt a cégnek, akik közül többen ma is erősítik az azóta regionálisan 160  főt számláló csapatot. Lojalitásuknak is köszönhető, hogy a Rábalux név az évek során összeforrt a megbízható lámpa fogalmával a közép-kelet-európai régióban. Ezúton is köszönjük az egész csapat elhivatott munkáját, hiszen nélkülük az elmúlt 30 év dinamikus fejlődése nem valósulhatott volna meg.

1993 óta a cégcsoport növekedése töretlen: ma már 10 saját tulajdonú leányvállalattal büszkélkedhetünk Európa-szerte és egy főként minőségbiztosítási feladatot ellátó leányvállalattal Kínában. Ezenkívül további 13 országba exportáljuk termékeinket, s partnereink köre folyamatosan növekszik, ahogy az elérhető termékek száma is.

Portfóliónk kiválasztására minden évben nagy gondot fordítunk. Egyedülálló, hogy termékeink minőségellenőrzését saját tulajdonú, kínai cégünk biztosítja. Kínálatunkat kereskedelmi partnereink szemet gyönyörködtető, 1200 m2-es bemutatóteremben  tekinthetik meg, és évről-évre rengeteg újdonsággal lepjük meg őket. 2023-ban több, mint 2000 árucikkből válogathatnak nálunk: idén 350  új termékkel bővült a szortimentünk, s természetesen nem hiányozhatnak közülük a saját, egyedi tervezésű lámpáink sem.

 

Forrás: www.rabalux.hu

X