Az ICT Európa csoport egy magyar tulajdonú vállalatcsoport, amely professzionális szolgáltatásokat, valamint üzleti tanácsadást nyújt ügyfelei számára. A vállalat indításának az volt a célja, hogy a magyar tulajdonú, fejlődésorientált és innovatív gondolkodású kis és középvállalatoknak stratégiai partnerei legyünk. Legyen szó számviteli szolgáltatásokról, üzleti és adótanácsadásról, könyvvizsgálatról vagy jogi területről.

Mára az ICT Európa csoport az egyik legnagyobb magyar tulajdonú számviteli szolgáltatóvá fejődött. Több mint 150-fős szakembergárdánk áll ügyfeleink rendelkezésére. Bár központunk Budapesten van, szolgáltatásaink az ország egész területén elérhetőek.

“Évek óta tagja vagyunk a Russel Bedford International nemzetközi hálózatnak, amelynek köszönhetően nemzetközi kérdésekben is tudjuk támogatni ügyfeleinket. 2022-től pedig elindult az USA-ban az ICT Lions, mely cégünk az amerikai piacra lépésben segíti tanácsadással és adminisztratív szolgáltatásokkal a régiónkból érkező vállalatokat.

Célunk, a szolgáltatásaink és a tanácsadói területek fejlesztése, igazodva az ügyfélkör igényeihez.”

X