A Dining Guide Életműdíj a legjelentősebb elismerés a hazai vendéglátó szektorban.

A Dining Guide által alapított díj célja, hogy elismerje azokat a kollégákat, akik hosszú távon és kiemelkedően teljesítettek a hazai vendéglátásban. A díjat olyan személy kapja, aki amellett, hogy a magyar gasztronómia felvirágoztatásáért dolgozik, másokat inspirál és tanít, valamint munkásságával az egész szakmát előreviszi. A díj odaítélése során figyelembe veszik a szakmai teljesítményt, az innovációt, az éttermi minőséget és a hatást, amit az adott személy a gasztronómia terén elért.

Nem csoda hát, hogy idén a díjat Ilona Asszony kapta, aki több mint 50 éve azon fáradozik, hogyan lehetnek egyre jobbak és jobbak éttermeink, valamint ezáltal a hazai gasztronómia is.
A minőségben és a szervízben nem enged kompromisszumot, maximalista, precíz, mindig a legjobbat akarja létrehozni. Erre ösztönözte azt a több mint ezer kollégát is, akivel az 50 év alatt együtt dolgozott – és ösztönzi mai napig is, hiszen ma is aktív részese a csoport dolgos mindennapjainak.
Szívből gratulálunk Ilona Asszonynak a Dining Guide Életműdíjhoz, mely több mint 50 éves pályafutásának és munkásságának méltó ünneplése.
 
A Dining Guide interjút készített Zsidai Ilonával: www.diningguide.hu
X