Jüllich Glas Holding Zrt.

 

Cégcsoportunk alapítója Jüllich Ádám 1984-ben a családi ház garázsában alumínium távtartók gyártásával indította el a vállalkozást. Az évezred fordulójára már hazánk piacvezető és a régió meghatározó építészeti üvegfeldolgozó vállalatává nőttük ki magunkat. A cégcsoport további új üzletágakkal, autóüveg kereskedelemmel és egyedi napelem gyártással és telepítéssel bővült. Napjainkra közel 31.000 m2 –en Székesfehérváron a Sóstói Ipari Parkban több száz főnek biztosítunk munkát és karrier lehetőséget. Árbevételünk meghaladja a 12 milliárd forintot. A család és a menedzsment irányítása alatt folyamatos technológiai fejlesztéseket hajtunk végre, hogy a legkorszerűbb termékekkel szolgáljuk ki partnereinket. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, előtérbe helyezve az épületbe integrált és háztetőre szerelt napelemeket.

Elkötelezettek vagyunk a magas minőség, precíz gyártás és a kiemelkedő vevőszolgálat iránt, melyek bizonyítékai az elmúlt három évtized referenciái, mint például az új Telekom székház, a  HillSide irodaház és az Agóra épületegyüttes.

A családi értékek és tradíció megőrzésén túl célunk új, innovatív termékek és megoldások bevezetése a regionális piacra.

X