Drága Barátaim!
 
Mi magunk is sokat változtunk, megújultunk, alakultunk. Mindig a kornak, Budapestnek és a vendégeink igényeinek megfelelően, hozzájuk igazodva.
Édesanyám mindig mondja, hogy más világ van ma – másképp viselkedünk, más az etikett, más a kultúránk. Mi hagyományos, tradícióval és tisztelettel teli értékrendet képviselünk: tiszteljük egymást és a munkát is.
 
Édesanyám számára talán a teremtés szabadsága az egyik legfontosabb, létrehozni valamit és működésben tartani. Azt szereti, hogy örömet szerezhetünk a vendégeiknek, hiszen a vendéglátás mindig is emberközpontú terület volt, és az is marad. Egy éttermi élménynek a finom fogások csak egy részét adják, az illatok, a hangok, a fények és főként a vendég iránti figyelem legalább annyira fontos.
 
Családunk sokat tanult mentoraitól és ebben az örökös tanulási folyamatban úgy vélem, mi magunk is mentorokká váltunk. Mentorává annak a több ezer embernek, akik munkavállalóként a negyven év alatt megfordultak náluk. Nagy felelősség ez.
 
Drága Barátaim, ünnepeljetek ma családunkkal és kollégáinkkal, koccintsuk együtt a Pierrot 40. születésnapjára!
 
Hatalmas öröm számomra, hogy bejelenthetem, a Pierrot november 3-án szerdán újra kinyitja kapuit és várja vendégeit, hogy újra élettel és mosollyal töltsék meg.
A 40 év, 40 történet sorozatom ezzel véget ér. Családunk és vállalkozásunk szösszeneteit az alábbi linken olvashatod újra:
 
Barátsággal,
Roy
 
Forrás: https://www.facebook.com/zsidaigroup
X