A BÉT Legek “Növekedési Kötvényprogram kibocsátói díjat” érdemelte ki cégünk a 2020-as teljesítményével.

Nem csupán ellenállt a pandémia okozta gazdasági visszaesésnek az ALTEO 2020-ban, hanem az elmúlt év második és harmadik negyedévében egyaránt kimagasló eredményt produkált: szeptember végére közel harmadával bővítettük az árbevételt a megelőző év hasonló időszakához viszonyítva, működési eredményünket pedig megkétszereztük

Kötvényeinket 3,8 milliárd forint névértékben jegyezték le az MNB Növekedési Kötvényprogramjában (NKP) az előző év októberében. A nagy túlkereslettel, rendkívül kedvező futamidővel és hozamfeltételekkel létrejött ügyletben befektetési szolgáltatóként az Erste Bank Hungary, jogi tanácsadóként a Siegler Bird & Bird Ügyvédi Iroda működött közre.

A látványos kibocsátói oldali sikerre a jelek szerint a külvilág is felkapta a fejét: a hazai tőkepiac legkiemelkedőbb teljesítményeit és szereplőit díjazó BÉT Legek 2020 keretében társaságunk a „Növekedési Kötvényprogram kibocsátói díjat” érdemelte ki. Az elismerést dr. Patai Mihály, a BÉT elnöke adta át ifj. Chikán Attilának vezérigazgatónak.

Forrás: alteo.hu

X