Márciusi rendezvényünket sikerült még a rendkívüli helyzet kialakulása előtt megtartanunk, a téma ezúttal a munkaerőpiaci helyzet, HR trendek, generációs különbségek voltak, kiemelve a Z generáció sajátosságait. 

Elsőként a munkaerőpiaci kihívásokat és a CIB Bank munkaerő megtartó stratégiáját ismertük meg Tóth Zsuzsa, a CIB Bank HR igazgatójától és Győr Tamás, a CIB Bank KKV-üzletág vezetőjétől. A vírus okozta helyzet előszobáját megéreztük, ugyanis Urbán Anita, a Günter Tata Kft. stratégiai HR igazgatója már csak online előadás keretében számolhatott be a Z generációval kapcsolatos kihívásokról, és a munkavállalók elköteleződéséről. Utána ismét személyes előadás keretében Radák Bence, a Salarify alapítója mutatta be, hogy hogyan is működnek Ők, mint Z generációs munkahely.

Egy rövid szünetet követően Steigervald Krisztián generációkutató, Generációk harca című előadása keretében humorral és valós példákkal tűzdelve hallhattunk a generációk közti különbség áthidalásáról, és egymás megértéséről. 

A rendezvény kötetlen beszélgetéssel és vacsorával zárult.

Fotógaléria

X