A Szecskay Ügyvédi Iroda vezető partnerét, a határokon átnyúló ügyletekre specializálódott Szecskay Andrást szakmai eredményeiért elismerésben részesítették

A Szecskay Ügyvédi Iroda büszkén bejelenti, hogy a 2019. november 23-án, szombaton megrendezett Magyar Ügyvédek Napján az Iroda alapítója és vezető partnere, Szecskay András elnyerte a Magyar Ügyvédi Kamara “A jog szolgálatában” életműdíját, amely a Kamara legmagasabb rangú díjának minősül. A díjat dr. Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke adta át, a Kúria elnöke, az igazságügyi miniszter, illetve a külgazdasági és külügyminiszter és sok egyéb magas rangú tisztviselő jelenlétében. Szecskay Andrást kiemelkedő szakmai sikerei és a magyar jogi környezet formálásában betöltött szerepe miatt részesítették elismerésben.

 “ Rendkívül megtisztelve és hálásnak érzem magam, hogy elnyertem ezt a neves díjat. Számos üggyel foglalkoztam már, és minden sikerrel zárult ügy egy mérföldkövet jelentett számomra. Ez a díj bár egy – számomra hihetetlen – elismerése mindannak, amiért küzdök és amiben hiszek, büszke vagyok arra is, hogy azt ilyen kiváló szakemberekkel; neves professzor, bíró és ügyész kollégáimmal egy sorban nyerhettem el” – fogalmaz Szecskay András.

A Magyar Ügyvédi Kamara az életműdíjat évente egy alkalommal adományozza azon jogászoknak, akik tapasztalatuk és tudásuk, elméleti és gyakorlati tevékenységük révén egyedülálló eredményekkel szolgálták hivatásukat. Ugyanebben a díjban részesült továbbá egy-egy jogász alkotmánybírói jogtudományi, bírói, illetve ügyészi munkásságukban betöltött tevékenységük elismeréseként.

A legfőképp társasági és kereskedelmi jogra specializálódott Szecskay András remek hírnévnek örvend bel- és külföldön egyaránt. András a Szecskay Ügyvédi Iroda alapítása óta széleskörű nemzetközi és hazai joggyakorlatot dolgozott ki. Az Iroda mára a magyar ügyvédi szolgáltatások piacának független és egyben egyik piacvezető, kiterjedt nemzetközi háttérrel és tapasztalattal rendelkező, magyar és határon átnyúló ügyletekre egyaránt specializálódott szereplőjévé nőtte ki magát.

A Szecskay Ügyvédi Irodáról:

A Szecskay Ügyvédi Iroda Magyarország egyik vezető független, magyar és határon átnyúló ügyletekre egyaránt specializálódott ügyvédi irodája. Célja, hogy megbízható jogi tanácsadást nyújtson az ipar, a kereskedelem és szolgáltatásnyújtás teljes spektrumát lefedő multinacionális vállalatoknak, illetve magyar nagy- és középvállalatoknak egyaránt.

Az elmúlt csaknem 30 évben az Iroda oly módon nőtte ki magát, hogy rendkívül jó hírnévnek örvend gyakorlatias üzleti megoldásai és kiemelkedő nemzetközi szakmai ismeretei miatt. Az Irodát az emberies megközelítésű, ugyanakkor tiszta, érthető és őszinte jogi tanácsadása miatt részesítik előnyben. Az Iroda az ügyfelek határon átnyúló ügyleteinek támogatása érdekében együttműködik a világ vezető helyi és nemzetközi ügyvédi irodáival.

Az Iroda magyar jogászok mellett walesi, francia, német és dán ügyvédi gyakorlattal rendelkező külföldi ügyvédeket is foglalkoztat. A munka magyar, angol, német, francia, orosz és dán nyelven folyik. A Szecskay Ügyvédi Iroda és ügyvédei állandó jelleggel és kiemelkedő helyeken szerepelnek a neves szakmai rangsorokat tartalmazó kiadványokban (IFLR, Chambers és Legal500).

 

 

X