2019. október 29-én a Magyarok a Piacon Klub közös járműipari rendezvényt tartott a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségével (MAJOSZ) a BMW Wallis Motor Pest impozáns és nem mellesleg környezetbarát épületében. Az esemény a járműipar aktuális kérdései és változásai kapcsán a hazai járműipari beszállítók kihívásairól és a lehetséges megoldásokról szólt.

Az eseményen megjelent közel 100 vendéget Essősy Zsombor, a Magyarok a Piacon Klub elnöke, Dr. Nyírő József, a MAJOSZ elnöke, valamint Győr Tamás, a CIB Bank KKV üzletág igazgatója köszöntötte.

A nyitó szekcióban Prof. Dr. Csath Magdolna, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem professzora járműipari értékláncokra ható globális változásokról tartott érdekfeszítő előadást, őt követte Ormosy Gábor, az AutoWallis Nyrt. vezérigazgatója, aki az autópiaci trendfordulókat mutatta be. Ezt a szekciót zárta Rózsa Tamás, a Top Tier Consultants ügyvezető igazgatójának előadása, mely a magyar járműipari beszállítói bázisra gyakorolt stagnáló gazdasági környezet hatásairól szólt.

A következő szekcióban a korábbi gondolatébresztő előadások témáit elemezve, kerekasztal beszélgetés zajlott Dr. Karsai Béla a Karsai Holding Zrt. elnöke, Simon Péter a Simon Műanyagfeldolgozó gyárvezetője és Dr. Büttner Tamás a Büttner & Co. ügyvezető igazgatója részvételével, a beszélgetés moderátora Dr. Nyirő József MAJOSZ elnök volt.

Az eseményen megjelent vendégeknek az előadások után a Klub és a MAJOSZ állófogadás keretében köszönte meg a részvételt. A vállalkozó kedvű vendégek kipróbálhatták a BMW Wallis Motor Pest által biztosított csodaszép BMW 530e, BMW X7, BMW 320i autókat is.

A rendezvény támogatója a CIB Bank volt. A rendezvényen készült képek megtekinthetőek galériánkban.

X