GoPink! kampányával a magyar vezető gombaipari cég, a Bio-Fungi Kft. nyolcadik alkalommal hívja fel a figyelmet a mellrák megelőzésének fontosságára és támogatja a mellrák elleni harcot.

A GoPink! mellrák ellenes kampány keretében gyűjtött támogatással a Bio-Fungi Kft. idén újra a Szent Margit Kórház Onkológiai Osztályát segíti. A tavalyi évhez hasonlóan ezáltal még színvonalasabbá tehető a kemoterápiás kezelőhelyiség, az új modern, kúrakezelő ágyak nagyban javítják a terápiás körülményeket, valamint az érintett betegek gyógyulását és mihamarabbi felépülését.

Magyarországon évente közel nyolcezer új emlődaganatot diagnosztizálnak és mivel a korai stádiumban felismert emlődaganat jó eséllyel gyógyítható, így a hangsúly nagyrészt a megelőzésen is van. A kampány szintén ennek fontosságára hívja fel a figyelmet minden év októberében a rózsaszín tálcákba csomagolt termesztett gombákkal. A gombatermékek eladásából befolyt összeggel a magyar piacvezető gombaipari cég, a Bio-Fungi Kft. már 2012 óta támogatja a rákellenes harcot.

Bővebb információ: www.gopink.hu

X