Egyedülállóan hasznos programmal készül a Hiventures és a Portfolio közösen a hazai kis- és közepes vállalkozások számára az október 17-i szakmai konferencián. A legújabb tőkefinanszírozás mellett személyre szabott információkat kaphatnak a cégvezetők, tulajdonosok a további pénzforrási lehetőségekről.

György László gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár (Innovációs és Technológiai Minisztérium) és Juhász Edit nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és közműszolgáltatásokért felelős államtitkár (Nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli minisztérium) köszöntőjével indul el az október 17-i Hiventures-Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 konferencia.

Ezt követően az érdeklődő kkv-k első kézből szerezhetnek információt az MFB Csoport és a Hiventures aktuális finanszírozási programjairól, ugyanis előadást tart Sipos-Tompa Levente, az Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgatója és Katona Bence, a Hiventures vezérigazgatója. A délutáni szekció pedig Jákli Gergely, az Exim elnök-vezérigazgatójának előadásával indul.

A konferencia három szekciója ezután a hazai kkv-k előtt álló legfontosabb kihívásokat dolgozza fel a legrelevánsabb piaci szereplőket megszólaltatva. 

Emellett természetesen a résztvevő tanácsadóknak köszönhetően személyre szabott segítséghez juthatnak a kkv-k. Mindent megtudhatnak a Hiventures új tőkealapjáról a 4. szekció kerekasztal workshopjának köszönhetően.

KÉT KEREKASZTAL KERETÉBEN FOGLALKOZUNK AZ UNIÓS FORRÁSOKKAL, PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEKKEL, AZ INNOVÁCIÓS PÁLYÁZATOKKAL, ÉS A KUTATÁS-FEJLESZTÉSI ADÓKEDVEZMÉNYEKKEL.

A konferencia szakmai partnere a Magyarok a Piacon Klub.

További információk ITT.

 
X