Komoly kihívások és óriási lehetőségek előtt állnak a magyarországi kis- és közepes vállalkozások. Nemcsak a saját jövőjük, hanem a magyar gazdaság versenyképessége szempontjából sem mindegy, hogy ezekre a kihívásokra hogyan reagálnak. A Portfolio a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelővel közösen ezért egy önálló konferenciával segít a szektornak, bemutatjuk ugyanis a Hiventures legújabb tőkefinanszírozási programjának minden részletét, valamint elhozzuk azokat a cégtulajdonosokat, akik folyamatosan sikerrel veszik az akadályokat.

Szeptember első napjaiban jelentette be a Hiventures, hogy új tőkealapot indít a cég 31 milliárd forint értékben, a kkv-kat célozva. A piacon ilyen finanszírozási forma még nem létezik, Katona Bence vezérigazgató és Mikesy Álmos vezérigazgató-helyettes elmondása szerint a program akár 100 milliárd forintos forrást is megmozgathat a hazai cégek számára. A Hiventures vezetőivel készített interjúból a KKVPRO finanszírozási programok több részlete is ismertté vált,

AZ ÉRDEKLŐDŐ MAGYAR VÁLLALATVEZETŐK, CÉGTULAJDONOSOK PEDIG NÉHÁNY HÉTEN BELÜL MÉG TÖBB INFORMÁCIÓHOZ, SZEMÉLYRE SZABOTT SEGÍTSÉGHEZ JUTHATNAK.

Október 17-én rendezzük meg ugyanis a Hiventures – Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 című konferenciát, melynek programját a kkv-k előtt álló legfontosabb kihívásokra fűztük fel: 

  • Kritikus ponthoz értek a magyar tulajdonú vállalkozások – Generációváltás a gyakorlatban.
  • Fúzió, felvásárlás, cégeladás – A piaci konszolidáció közelről.
  • KKV-k, irány a külföld! – Terjeszkedés, külföldi befektetések ösztönzése.

A fenti kihívásokkal küzdő hazai cégek a legjobb helyről kaphatnak segítséget a rendezvényen, ugyanis minden egyes szekcióban sikeresen működő magyar vállalatvezetők és tulajdonosok szólalnak meg, mutatják be, hogy ők hogyan vették az akadályokat. Emellett természetesen a résztvevő tanácsadóknak köszönhetően személyre szabott segítséghez juthatnak a kkv-k, és mindent megtudhatnak a Hiventures új tőkealapjáról a 4. szekció kerekasztal workshopjának köszönhetően.

Akik előadóként, panelbeszélgetés résztvevőként ott lesznek a Hiventures – Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 konferencián:

A rendezvény szakmai partnere a Magyarok a Piacon Klub.

Forrás: portfolio.hu

X