Megerősítést nyert, miszerint a jól bevált rendszer, azaz a havi rendszerességgel, csütörtök délutánonként ismétlődő Klubprogramok szimpatikusak a tagságnak.

Leginkább azért ÉRTÉKES a Klubélet, mert

  • remek lehetőség kapcsolatépítésre és tapasztalatmegosztásra,
  • kiváló, elismert szakemberek segítenek a gazdasági, jogi és a piaci eligazodásban,
  • a különböző, mégis azonos értékrendű közösség fejlődésre, nyitottságra inspirál.

 

A társaság tagjainak építkező, fejlődésorientált hozzáállása tükröződik a legnagyobb érdeklődésre számot tartó témák kapcsán is. Az élbolyban a szervezetfejlesztéssel, hatékonyságnöveléssel, a szakemberhiánnyal, vagy a gazdasági aktualitásokkal foglalkozó programok sorakoznak. Az üzlet – ember – vezető háromszögben felmerülő kérdések kapcsán egyre fokozódó kíváncsiság mutatkozik a vállalkozótársaknál már bevált gyakorlatok iránt.

A beérkezett javaslatok alapján már törjük is a fejünket, hogyan lehetne értékálló módon élénkíteni a belső kapcsolatépítést, ahogy a tagság portfóliójának is igyekszünk nagyobb láthatóságot biztosítani az egyesületen belül.

Egyesületünk továbbra is tagja a Nemzetgazdasági Minisztériumon belül működő Vállalkozásfejlesztési Tanácsnak, illetve meghívott résztvevője a GINOP Monitoring Bizottság üléseinek. A visszajelzésekre reagálva a következő időszakban meg fogjuk vizsgálni, milyen módon lehetséges a Klubtagok adózási kérdésekben való képviselete a mindenkori intézményrendszer felelősei előtt.

Hihetetlenül felgyorsult, technológiai vívmányokkal túlzsúfolt világunkban még inkább felértékelődik a személyes kapcsolatok ereje. A jövőben is arra tökeszünk, hogy kamatozó együttműködéseknek teremtsünk megfelelő felületet, és a technológia adta lehetőségeknek köszönhetően gyorsítsuk az információáramlást.

PILLANATOK A LEGÉRDEKESEBBNEK TARTOTT KLUBJAINKRÓL

dsd_8584 20160923-img_1961 dsd_9154

X