A fiatal korosztály felé nyit Magyarország legrégebbi gyorsfagyasztott termékeket kínáló márkája.

2014-ben kezdődött a MIRELITE rendezvényekre való kitelepülése, amikor a budapesti Andrássy úti Street Food fesztiválon rengetegen látogatták és kóstolták meg a kiváló minőségű gyorsfagyasztott alapanyagokból a helyszínen, egy faházban elkészített ételeket.

2015-re már a mai trendet követve, a MIRELITE Street Food Truck-al látogatta a márka a különböző fesztiválokat és áruházi promóciókat.

Idén pedig minden eddiginél nagyobb körutazásba kezd a MIRELITE Street Food Truck. Júliusban megtalálható többek közt az egyetemisták legnagyobb rendezvényén az Efott-on, augusztusban pedig Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvényén a Sziget fesztiválon is. Az eddigi rendezvényeken MIRELITE Gombócda márkanév alatti kínálatban szereplő gyümölcs töltelékes, csokis és csokis-meggyes gombócok mellett az idén immár az egészséges életmód érdekében csökkentett só és cukor tartalmú Vadasmártással, roppanósra párolt zöldségkeverékkel, a mára már ikonikus, eredeti receptúra alapján készült bélszínrolóval és magyar gyümölcsökből készített hideg Smoothie italokkal is találkozhatnak a látogatók.

X