Az Alpha-Vet Kft. termékei több elismeréssel is bizonyították már a tudományos és szakmai közvélemény előtt különleges minőségüket, gazdasági haszonállatok takarmányadalékaként való sikeres alkalmazhatóságukat. Ezúttal az OMÉK 2015 Állattenyésztési Díjat tudhatják magukénak. A kitüntetést Dr. Kövér László, az országgyűlés elnöke, Dr. Fazekas Sándor, földművelésügyi miniszter és Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter adta át.

Vitapol_omek_allatgyogyszer_1170x390Dr. Fazekas Sándor, földművelésügyi miniszter – Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter – Dr. Móré Attila, Alpha-Vet Kft., tulajdonos –
Málits József, Alpha-Vet Kft., ügyvezető igazgató – Mozsár Andor, Alpha-Vet Kft., marketing igazgató

A díjat Dr. Móré Attila, Alpha-Vet Kft., tulajdonos, Málits József, ügyvezető igazgató és Mozsár Andor marketing igazgató vette át.

A VITAPOL termékcsaládba tartozó ásványi takarmányok kizárólag természetes alapanyagokat, mikroelemeket és ásványi anyagokat tartalmaznak. A termékcsalád valamennyi tagja szerves huminsav komplex formában tartalmaz ásványi anyagokat és mikroelemeket, melyek megkönnyítik a hatóanyagok felszívódását az állatok emésztőrendszerében.

Ezúton is gratulálunk az elismeréshez!

Forrás: www.alpha-vet.hu
X