Örülünk annak, hogy a válaszadók 96%-a elégedett az elmúlt egy év programjaival. Továbbra is KLUBUNK épüléséért dolgozunk.

A visszajelzők zöme egyetért a havi rendszerességgel megszervezett, létszám tekintetében az esemény jellegéhez igazodó rendezvényekkel. A napszakot illetően a csütörtök délutáni (15:00-18:00 óra közötti), valamint esti (18:00 óra utáni) időpontok a preferált periódusok. A tagság nyitottságát támasztja alá, hogy a válaszadók közel 85%-a a nem Budapestre szervezett programokon is szívesen részt vesz.

A TAGSÁG HANGJA  

Leginkább azért értékes a KLUBélet (TOP 3), mert

  • hasznosítani lehet a tagtársak tapasztalatait,
  • nyitott, innovatív a hangulat és személyre szabott a kapcsolattartás,
  • felelős gazdasági döntéshozók a meghívott előadók.

A megkezdett irányt támasztja alá, hogy az aktuális gazdasági kérdésekkel, gazdaságfejlesztéssel foglalkozó témakörökre a tagság kiemelt figyelmet fordít, ugyanakkor fokozott érdeklődés mutatkozik a szervezetfejlesztés és hatékonyságnövelés területei iránt is. További megerősítést jelent, hogy a KLUB érdekképviseleti tevékenységét a visszajelzők közel 100%-a kívánatosnak tartja, ahogy a fejlesztési források területén  kifejtett tevékenységet vélik a leginkább hangsúlyozandónak a válaszadók.

A TAGSÁG HANGJA  

A legérdekesebbnek tartott TOP 3 rendezvény témája:

  • fejlesztési források (pl. EU források, H2020),
  • marketing és márkaépítés,
  • hatékonyságnövelés és vezetői tudásmegosztás a cég működését érintő kérdésekben.
X