A Nemzetgazdasági Minisztérium az Európai Bizottsággal közösen, hat kategóriában hirdet pályázatot a „Díj az európai vállalkozások ösztönzéséért” kiírás keretében.

A pályázat célja az Európa szerte legkreatívabb és legsikeresebb vállalkozásösztönzési – nonprofit, vállalkozói vagy állami kezdeményezésű – projektek elismerése. A pályázók a versenynek köszönhetően megmutathatják és megismertethetik magukat az európai piacon.
A díjra nemzeti és európai szinten egyaránt lehet nevezni. Az európai fordulóba két projektet juttat tovább a magyarországi szakmai zsűri. A Zsűri Fődíját, amely akármelyik kategóriából kikerülhet, az a pályázat kapja meg, amely Európa legkreatívabb és leginspirálóbb vállalkozói kezdeményezésének bizonyul.

A pályázatok beküldésének határideje: 2015. május 15.
A Díjjal és a nevezéssel kapcsolatos további információ elérhető az alábbi honlapon:

http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/belgazdasagert-felelos-allamtitkarsag/hirek/elstartolt-a-dij-az-europai-vallalkozasok-osztonzeseert-palyazat-2015-evi-nemzeti-forduloja

Felmerülő kérdés esetén Dr. Billo Kármen készséggel áll rendelkezésükre az alábbi akkvdij@ngm.gov.hu e-mail címen vagy a +36 1 374 2892-es telefonszámon.

A jelentkezési lap elérhető ide kattintva.

X