A fiatalok munkaerő-piaci helyzetének javításához járult hozzá a TÁMOP 1.4.1.-12/1-2013-0147 azonosító számú, Foglalkoztatási program a Magyarok a Piacon Klubnál című projekt megvalósulása, mindösszesen 18,16 millió forint értékben.




A Magyarok a Piacon Klub informatikai eszközbeszerzéssel kiegészített foglalkoztatási projektje 2015. április 23-án sikeresen lezárult. Az egyesület tatabányai fióktelepén, – a megfelelő munkahelyi körülmények biztosítása mellett – 4 fő pályakezdőt foglalkoztatott. A projekt megvalósulásához az elnyert támogatás nagymértékben hozzájárult.
A 2014. március 3 – 2015. április 23. közötti időszakban történt támogatott foglalkoztatás keretében megszerzett munkatapasztalat segítette a fiatalok munka világába történő integrációját, előkészítette tartós foglalkoztathatóságukat. A szakképzettséggel rendelkező pályakezdők a foglalkoztatási időszak alatt megismerték az egyesületi működéssel kapcsolatos teendőket, az általános jogszabályi megfeleléstől a civil szervezet egyéni céljainak megvalósításához szükséges feladatok ellátásáig. A projekt eredményeit Lévai Annamária mentor (Magyarok a Piacon Klub, főtitkár) pozitívan értékelte, a mentoráltak a projektidőszak alatt elsajátították az önálló munkavégzéshez szükséges készségeket, és hozzájárultak az egyesület szakmai szolgáltatási színvonalának emelkedéséhez is.
További információ kérhető:
Lévai Annamária, főtitkár, Magyarok a Piacon Klub
E-mail:magyarokapiaconklub@mapi.hu

Tatabánya, 2015.04.23.

X