Április 10-én egy kivételes darabbal és állófogadással ünnepelte 5. születésnapját a Magyarok a Piacon Klub. A teltházas programot a művészvilágból ismert Jurányi Házban tartottuk, a helyszín üde színfoltot, az előadás meglepetéseket tartogatott.

DSC_0547
Fotó: Molnár Adél Bernadett

A színdarabot megelőzően a tagtársak néhány finom falattal és koccintásokkal hangolódtak az est fő attrakciójára. Régi és új arcok találkoztak, ahogy nem mai ismeretségek is megelevenedtek a nyüzsgő társaság morajában. A pezsgő illata, a nem mindennapi helyszín hangulata és a résztvevők érdeklődése már a bemelegítő beszélgetésnél a maradandó élmény lehetőségével kecsegtetett.

DSC_0666
Fotó: Molnár Adél Bernadett

Essősy Zsombor (a Magyarok a Piacon Klub elnöke) köszöntötte az egybegyűlteket és méltatta az Egyesület eddigi eredményeit. Elmondása szerint a Magyarok a Piacon Klub erőt, tudást, gazdasági hátteret és szakmai tapasztalatot képvisel. Közel 90 vállalatot összefogó tagságunk több, mint 12.000 főt foglalkoztat, ahogy össz árbevételünk meghaladja a 350 milliárd forintot. A köszöntőből az is kiderült, hogy szükség van egy olyan helyre, ahol a magyar vállalkozói középréteg jól prosperáló képviselői tapasztalatot, tudást tudnak cserélni, ahol a jó gyakorlatok célt érnek, és nem utolsó sorban, szükség van egy olyan szervezetre, amely megteremti a közvetlen dialógus lehetőségét a gazdaságfejlesztésben érintett intézmények mindenkori döntéshozói és a vállalkozói középréteg között.

Elnök úr elismerő oklevéllel köszönte meg az alapítás óta jelenlévő tagtársainak támogatásukat. A jelenlévők közül cégnév szerint:

  1. Assist-Trend Kft.
  2. Detki Keksz Édesipari Kft.
  3. Eastron Kereskedelmi és Fejlesztő Ügynökség Kft.
  4. Gradiens Termékfejlesztő Kft.
  5. Heti Válasz Kiadó Kft.
  6. MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft.
  7. McKIWAN’S Szendvics Kft.
  8. Mediadot Rendszerintegrátor Kft.
  9. Pannon Kávé Kft.

Valamint a távolmaradóknak:

  1. Bányai Bútorok Kft.
  2. Confector Mérnök Iroda Kft.
  3. Control-X Medical Kft.
  4. Díjbeszedő Holding Zrt.
  5. Forest Papír Kft.
  6. Ilcsi Szépítő Füvek Biokozmetikai Kft.
  7. MIRELITE MIRSA Zrt.
  8. Multiráció Kft.
  9. Nobilis Zrt.
  10. Tabán Trafik Zrt.
  11. Univer-Product Zrt.

Péntek este, A csemegepultos naplójában Ötvös András zseniálisat alakított. Egy személyben mutatta be a magánytól szenvedő, egyben a tömegektől irtózó ifjú útkeresését, az élet terhei alatt megroskadt öregasszony tébolyultságát, a lecsúszott alkoholista nemtörődömségét, a manapság divatos szingli lét kilátástalanságát, az öt kézzel a tökéletességért küzdő fiatal menedzser küzdelmét a hibátlan teljesítményért. 80 perc, amit sokáig nem felejtünk el! – így a tehetség ezer arcát és megannyi emberi sors számtalan darabját, a nagy nevetéseket, ahogy a háttérben meghúzódó groteszk valóságot sem!

X