Tisztelt Klubtagunk!

 

Ezúton tisztelettel meghívom Önt a Magyarok a Piacon Klub soron következő

VIP-estjére.

A rendezvény időpontja:

2012. december 4. 18 óra

A rendezvény helyszíne:

Hotel InterContinental Budapest, Panoráma Terem (1. emelet)

(1052 Budapest, Apáczai Csere J. u. 12-14. – Sofitel Hotel mellett)

Meghívott vendég:

Horkay Nándor – a Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal (NTH) elnöke

Korábban 8 éven át a VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft-nél a tervező elemzőtől az üzletágvezető igazgatóig járta végig a ranglétrát, egyedülálló tapasztalatot szerezve a hazai területfejlesztés és turizmusfejlesztés tárgykörében. Jelentősebb munkái: 2004-2006. között részt vett a Nemzeti Fejlesztési Terv turisztikai kiírásának tervezésében, szakmai értékelésében, az Országos Területfejlesztési Koncepció kidolgozásában, a Nemzeti Turizmus Stratégia, Erdélyi Mikó Imre Terv kialakításában, elemzési-módszertani kézikönyvek elkészítésében (kiemelten Helyi Gazdaságfejlesztés). Szakmai innovációjának és személyes előkészítésének köszönhetőn indult el, s jött létre, a ma már több mint 80 szervezetet számláló Magyar Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezeteket összefogó magyar turizmus helyi és térségi intézményi hálózata.
Az általa vezetett és felépített NTH 2012. január 11-én kezdte meg operatív működését. Az intézmény feladatai között szerepel a gazdaságpolitikát megalapozó elemzések elkészítése, a gazdaságpolitikai nemzeti és szakterületi tervezési feladatok ellátásának támogatása és különböző gazdaságpolitikai szakmai feladatok ellátása. Az NTH gazdaságstratégiai tervezési munkáinak kiemelt elemei: OFTK, Partnerségi Megállapodás, Nemzeti Turizmusfejlesztési Koncepció, új Magyar Innovatív Gazdasági Növekedési OP tervezési támogatása, illetve kiemelt gazdasági információszolgáltatási és iparági stratégiai elemzési, értékelési és monitoring-feladatok ellátása.

 

Részvételi szándékát kérjük, jelezze a dr.horvath.barbara@intrados.org e-mail címen legkésőbb 2012. november 27-ig.

 

A rendezvényen való részvétel díja a tagság számára: 5.000,- Ft + ÁFA/fő.

A rendezvényre max. 12 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, a regisztráció a jelentkezések beérkezésének sorrendjében és a részvételi díj megfizetésével történik.

Jelentkezésének beérkezése után visszaigazolást és számlát kap tőlünk. Kérjük, a részvételi díj összegét szíveskedjen legkésőbb 2012. november 30-ig átutalni a Magyarok a Piacon Klub bankszámlájára. A rendezvényen való részvétel akkor garantált, ha befizetése a rendezvény időpontjáig megérkezik.

A vendéglátási költségek esetlegesen felmerülő közterheit nem vállaljuk át a résztvevőktől.

 

Hajnerné Dr. Horváth Barbara
Főtitkár
Magyarok a Piacon Klub
0630/200-6347

dr.horvath.barbara@intrados.org

X