Tisztelt Klubtagunk!

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Magyarok a Piacon Klub első, hagyományteremtő VIP-estjére.

A rendezvény időpontja:

2012. október 15. 18 óra

A rendezvény helyszíne:

Hotel InterContinental Budapest, Panoráma Terem

(1052 Budapest, Apáczai Csere J. u. 12-14.)

Meghívott vendég:

Heim Péter – az Atticus Investments Befektetési Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója

Heim Péter már a diploma 1996-os megszerzése előtt makrogazdasági és pénzpiaci elemzőként dogozott az OTP Brókernél, ahonnan karrierje a Hypo-Securities Hungárián, majd az Államkincstáron át az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Rt. 2004-ig betöltött vezérigazgatói posztjáig ívelt. 1996 óta rendszeresen tart előadásokat a Budapesti Közgazdasági Egyetemen monetáris politika, valuta piac, befektetési politika témakörökben, számos magyar és angol nyelvű publikáció szerzője – szakmai eredményeit a piac 2000-ben és 2002-ben is „A legszofisztikáltabb állampapír-piaci befektető” címmel honorálta. Heim Péter a Századvég Gazdaságkutató Zrt. egyik alapítója, jelenleg elnöke. E minőségében is aktív szerepet vállal a kínai és az amerikai piacfejlesztési lehetőségek feltérképezésében.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze a  dr.horvath.barbara@intrados.org  e-mail címen legkésőbb 2012. október 10-ig.

A rendezvényen való részvétel díja: 5.000,- Ft + ÁFA/fő.

A rendezvényre max. 12 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, a regisztráció a jelentkezések beérkezésének sorrendjében és a részvételi díj megfizetésével történik.

Jelentkezésének beérkezése után visszaigazolást és számlát kap tőlünk. Kérjük, a részvételi díj összegét szíveskedjen legkésőbb október 12-ig átutalni a Magyarok a Piacon Klub bankszámlájára. A rendezvényen való részvétel akkor garantált, ha befizetése a rendezvény időpontjáig megérkezik.

X