Kedves Klubtagok!

A Magyarok a Piacon Klub 2012. szeptember 12-én tartotta soron következő közgyűlését.

Az eseményen meghívott előadóként a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség vezetéséből, Csepreghy Nándor, az NFÜ hivatalos „arca” és két munkatársa vett részt, ismertetve azon intézkedéseket, amelyeket az uniós források lehívásának felgyorsítása, a projektek gyors megvalósulása, az ügyfélbarát támogatáspolitika megvalósulása érdekében tett, illetve tesz meg a közeljövőben az intézmény. A közvetlen kérdésfelvetésre, vitára is lehetőséget adó találkozón elhangzottak közül az Önök számára is érdekes lehet a szállítói előleg intézményében beállt változás – további részletek a MAG Zrt. honlapján, itt találnak, amely megkönnyítve a projektek kvázi előfinanszírozását a hitelszűke idején komoly könnyebbséget jelent a pályázni szándékozó cégek számára.

Örömünkre szolgál, hogy klubtagunk, a Forest Papír Kft. a napokban közel 800 millió forintos támogatást szerzett sikeres pályázatával.

A közgyűlésen döntés született az alapszabály módosításáról, a Klub új alapszabályát honlapunkon is megtalálják. A dokumentumban kiemelve láthatják a módosított rendelkezéseket.

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a tagdíj fizetés rendszere is megváltozott. A fizetendő tagdíj összegét a tagtársaságok előző évi árbevételéhez kötöttük. 300 millió forintos árbevétel alatt a tagdíj összege évi 60.000,- Ft, amennyiben az árbevétel eléri, vagy meghaladja a 300 millió forintot, úgy a tagdíj évi 120.000,- Ft összegben kerül megállapításra. A tagdíj egy évre vonatkozik, ha a tag év közben csatlakozik a Klubhoz, akkor arányos részt kell teljesítenie. Ez a módosítás jelenlegi tagjainkra 2013. január 1. napjától alkalmazandó, az új belépőkre pedig 2012. szeptember 13. napjától.

Essősy Zsombor, a Klub elnöke ismertette a Klub 2012. évi őszi/téli programjait. A kínálat rendkívül színes, a hasznos információkat nyújtó konferenciákon át, a kikapcsolódási lehetőséget biztosító klubdélutánokig, igyekszünk minél tartalmasabb és hasznosabb időtöltési lehetőséget kínálni Önöknek. A programtervet itt megtalálják. Az események pontos időpontjáról, helyszínéről folyamatosan tájékoztatom Önöket.

Kérjük Önöket, hogy lehetőségeik szerint népszerűsítsék a Magyarok a Piacon Klubot partnereik körében, célunk, hogy minél több, a hazai piacon kimagaslóan eredményes, jól bevezetett névvel bíró, magyar tulajdonú, kis- közép- és nagyvállalat társuljon kezdeményezésünkhöz, így segítve a magyar vállalkozói középosztály létrejöttét.

X