Budapest, 2012.  június  1.,  péntek  –  Essősy Zsombor, a  Magyarok a Piacon Klub  frissen megválasztott elnöke  úgy  tervezi,  2012 végére megduplázzák a Klub tagságát.

„Célom mozgásba hozni, továbbfejleszteni és érdekképviseletként megkerülhetetlenné tenni  a szervezetet.”  –  húzta alá a  Magyarok a Piacon Klub e heti  közgyűlésen Essősy Zsombor,  a MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. vezérigazgatója,  aki  ez alkalommal  vette át Kovacsics Imrétől, a Spa Hungary Holding Zrt. elnök-vezérigazgatójától a Magyarok a Piacon Klub (a Klub) elnöki posztját.

Két év, és jó néhány emlékezetes rendezvény után ma számos olyan tagja van a Klubnak, akik elismert vezetők,  itthon és külföldön is sikeres üzletemberek. Erő és lendület jellemzi ezeket a cégvezetőket, ugyanakkor tisztában vannak a kihívásokkal is.
„Szélsőségesen nehéz gazdasági környezetben működünk, nincs időnk tiszteletkörökre. Célunk egy eredményesen működő szervezet.” – húzta alá az új elnök a szerdai Közgyűlésen.

„Azért lettünk tagjai ennek a Klubnak, mert konkrét  előnyöket remélünk az itt felépülő kapcsolatrendszertől, a csoportos fellépés eredményeként  létrejövő érdekképviseleti erőtől.” – hangsúlyozta az Alpha-Vet Kft. tulajdonosa, Dr. Móré Attila is, aki a Klub elnök-helyetteseként tevékenykedik a jövőben.  „Sokan közülünk már bebizonyították, hogy a nemzetközi piacon is megállják a helyüket, mégis itt,  Magyarországon    akarnak eredményesek lenni, értéket  –  kollégáiknak, családjuknak  biztos megélhetést  –  teremteni.”  –  emelte ki Kovacsics Imre, aki  2012-től  tiszteletbeli elnökként  vesz  majd  részt a Klub operatív működtetésében. A Klub, mint a magyar üzleti élet civil szerveződése hathatós segítséget kíván nyújtani tagjainak a korrekt információgyűjtésben, a piaci változások előrejelzésében, az aktuális kihívások megválaszolásában.

A  frissen jóváhagyott 2012-es programban ezért a megszokott klubesemények mellett  szép számmal szerepelnek  nyilvános megszólalások,  tematikus  szakmai találkozók és  VIP-konzultációk is.

„Arra fogok  törekedni, hogy  Magyarok a Piacon Klub önálló „személyiséget” nyerjen, s képessé  tegye  tagjait piaci környezetük pro-aktív alakítására.”  – összegezte a Klub vezetésének céljait Essősy Zsombor

X