Ahogy korábban tájékoztattuk Önöket, a Magyarok a Piacon Klub legközelebbi eseményét 2011. november 3. napján tartjuk. A Magyarok a Piacon Klub elnökségi tagja, Kelényi Ádám, a Szamos Marcipán Kft. képviseletében felajánlotta, hogy a soron következő klubdélután alkalmával a társaság pilisvörösvári üzemébe látogassunk el és ismerjük meg a cég tevékenységét, a gyártási folyamatokat. A felajánláshoz csatlakozott a Bányai Bútorok Kft. is. A szintén pilisvörösvári székhelyű társaság egy bemutatótermi sétával és üzemlátogatással kívánja szemléltetni a cég napi működését.

A programok az alábbiak szerint alakulnak:

9:30 – 11.00
Üzemlátogatás I. (1. csoport – Bányai Bútorok Kft. üzemében, 2. csoport – Szamos Marcipán Kft. üzemében)

11:00 – 11:15
Helyszíncsere – autóval

11:15 – 12:45
Gyárlátogatás II. (1. csoport – Szamos Marcipán Kft. üzemében, 2. csoport – Bányai Bútorok Kft. üzemében)

13:00 – 14:00
Ebéd a Gazda Étteremben

14:00 –
Kávézás, beszélgetés, vásárlási lehetőség a Szamos Marcipán gyári üzletében.

A résztvevőket két csoportra osztottuk, a mellékelt táblázat szerint. Az 1. csoportba a piros színnel jelölt tagok tartoznak, a 2. csoportba a zöld színnel jelöltek.

Az 1. csoport a Bányai Bútorok Kft. üzemében (Pilisvörösvár, Bécsi út 20/a.) kezdi meg az üzemlátogatást, 
a 2. csoport pedig a Szamos Marcipán Kft. üzemében (Pilisvörösvár, Klapka u. 34. – a 10-es főútról (Budapest felől) a Lukoil kútnál kell balra fordulni).

Egy-egy helyszín bejárása mintegy másfél órát vesz igénybe, ezt követően pedig a Gazda Étteremben (Pilisvörösvár, Dózsa György út 110/A.) szeretnénk vendégül látni a résztvevőket egy ebédre. Ezután – amennyiben igénylik – lesz lehetőség a Szamos Marcipán gyári üzletében (Pilisvörösvár, Szent Erzsébet u. 109.) vásárolni is, gyári áron (már szaloncukor is van!) és itt található a cukrászda is, ahol lehetőség nyílik majd kötetlen beszélgetésre, kapcsolatépítésre is.

X