Nagy megtiszteltetés érte a Klub tagjait, hiszen az országos premiert megelőzően lehetőségünk nyílt arra, hogy megnézzük az „Itthon a legjobb!” elnevezésű alkotást.

A május 18-án megrendezett klubdélután sikeresnek bizonyult. Ezúton is köszönjük Bodrogai Ferenc Úrnak, hogy lehetőséget biztosított egy sikeres és emberközpontú társaság működésébe való betekintésre.

A film elkészítésének célja hogy ösztönözze a lakosságot arra, hogy Magyarországon nyaraljunk, ismerjük meg a hazánkban található gyönyörű tájakat, turisztikai látványosságokat, támogatva ezzel a hazai turizmust. Bátran kijelenthetjük, hogy a film mind technikailag, mind tartalmát illetően kiemelkedő minőségű. Aláfestő zeneként Csézy előadásában hallható Menyhárt János dala, mely önmagában is nagyon színvonalas zenemű.

A film DVD lemezek formájában sokszorosításra került, több mint 300.000 példányban fog megjelenni a Nők Lapja és a Heti Válasz hetilapokhoz csomagolva, hamarosan az országos televíziós médiumok adásaiban is látható lesz, valamint természetesen honlapunkon is megtekinthető. A Magyarok a Piacon Klub számára lehetőség nyílt arra, hogy – térítésmentesen – igényeljenek az elkészült DVD lemezekből, annak érdekében, hogy partnereik számára eljuttathassák azokat. A DVD igényekről szíveskedjenek a Klub főtitkárát értesíteni.

X