Ahogy korábban már tájékoztattuk Önöket az idei évben elsődleges célunk az úgynevezett. „klub-élet” aktívvá tétele illetve megerősítése.

Ennek érdekében három alkalommal tervezzük klub-délutánok szervezését, ahol lehetőség nyílik arra, hogy a tagok bemutassák saját tevékenységüket és üzleti kapcsolatokat alakítsanak ki.

Célunk az, hogy olyan összejöveteleket szervezzünk, ahol kötetlen beszélgetések során alkalom nyílik a Klub tagjai számára véleménycserére és szorosabb együttműködés kialakítására. Ezek a rendezvények kizárólag a Magyarok a Piacon Klub tagjai számára kerülnek megszervezésre.

Bodrogai Ferenc Úr, a Klub elnökségének tagja, a Forest-Papír Kft. tulajdonosa, ügyvezető igazgatója felajánlotta, hogy a május hónapban megrendezésre kerülő esemény helyszíne az általa képviselt Kft. székhelye legyen (2541 Lábatlan, Rákóczi út 105.).
Ezúton is tájékoztatom Önöket a tervezett programról:

Időpont:    2011. május 18. szerda 15:00 – 19:00
Helyszín:    2541 Lábatlan, Rákóczi út 105.

Program:
15:00 – 16:00 – üzembejárás a Forest-Papír Kft-nél
16:00 – 19:00 – klubdélután a Gerenday Közösségi Házban.

A klubdélután alkalmával bemutatásra kerül a „Válassz magyart!” kampányfilm mintájára készülő, magyar szolgáltatásokat és a magyar turizmust népszerűsítő film, továbbá előadást tart Dudás Zoltán főosztályvezető (Nemzeti Erőforrás Minisztérium, Gyermekvédelmi Gyámügyi Főosztály), téma: a gyermekek nyári étkeztetése.

Kérem Önöket, hogy amennyiben részt kívánnak venni a rendezvényen, úgy ezen szándékukat legkésőbb 2011. április 30. napjáig, részemre jelezni szíveskedjenek a  dr.horvath.barbara@intrados.org email címen.

A rendezvény a Klub tagjai számára térítésmentes.

X