ATM Technology Kft.

Bemutatkozás:

Az ATM Technology Kft.-t 2011 évben alapították a fröccsöntés és szerszámgyártás területén már több mint 20 éves tapasztalattal bíró tulajdonosok. Mint a SomPlast és a SomSzer Kft. leányvállalata, az új társaság megkülönböztetett piaci helyzetben van egyesítve a magas minőségű technológiai hátteret a saját szerszámgyártási- és javítási kapacitással. A cégcsoport mára többek között az Electrolux Porszívógyár második legnagyobb műanyagfeldolgozó beszállítója.

Tevékenységünk a hőre lágyuló műanyagok bérmunkában történő fröccsöntése csakúgy, mint műszaki termékek összeszerelése saját műszaki és emberi erőforrás háttérrel.

Elindítottuk saját szerszám javító és karbantartó állomásunkat az anyacég tervező-, gyártó- és javító szakértelmével a háttérben. Társaságunk a KKV szektorba tartozó vállalkozás, amely jelenleg több, mint hatvan főt foglalkoztat. A gyártás rugalmas műszak kialakítással folyik a kecskeméti 3.000 m2-es ipari csarnokban amely a logisztikai funkciót is tartalmazza. Az ATM Technology Kft. gyártási kapacitását Magyarország új ipari pólusába Kecskemétre telepítettük szem előtt tartva az újonnan megnyíló autóipari beszállítói lehetőségeket.

Kapcsolat:

6000 Kecskemét-Kadafalva, Technik-Park Heliport, “E” épület

 +36-76-505-172

 +36-76-505-173

 www.atmtechnology.hu

X