Víz, Zene, Virág Fesztivál Nonprofit Kft.

Bemutatkozás:

A Víz, Zene, Virág Fesztivál Nonprofit Kft. 2011-ben alakult. Célja évente, június utolsó hétvégéjén Magyarország egyik legnagyobb családi fesztiváljának (Víz, Zene Virág Fesztivál) a megszervezése, a Komárom-Esztergom megyei Tata város, valamint kistérségének népszerűsítésével. A Kft. közhasznú, tevékenységét non-profit alapon végzi; a fesztivál programjaival a közösségi célokat támogatja; együttműködőként hozzájárul több helyi és térségi rendezvény sikeréhez; alapító tagja a Tatai Rendezvények Házának, valamint a helyi TDM-szervezetének.

A Víz, Zene, Virág Fesztivál Magyarország 10 legnépszerűbb fesztiváljának egyike, mely az Országos Fesztivál Szövetség által kiválóra minősített, az Európai Fesztivál Szövetség által kitüntetett összművészeti kulturális esemény. Az utóbbi években elnyerte Tata Város Arany fokozatú elismerését, a Prima Primissima Díjat, Ozone Network Díjat, Marketing Oklevelet, a Hungarikum-díjat, és bekerült a Komárom-Esztergom Megyei Értéktárba is. A fesztivál a 27 éves története alatt családok százezreinek nyújtott kulturált szórakozási lehetőséget magával ragadó természeti és barokk kori épített környezetben (az Öreg-Tó, a Zsigmond korabeli Vár, az Esterházy-kastély és kastély tér a rendezvény állandó “díszlete”). Több mint 150 program várja 3 napon keresztül minden év nyarán a látogatókat. A koncertek, az ingyenes gyermek vidámpark, a borudvar, valamint további szárazföldi, vízi és légi rendezvények a rendelkezésre álló fizikai és szellemi teret maximálisan kihasználják. A fesztivál a megszokott gasztronómiai és zenei események mellett a nevében szereplő három elem köré épül, és jól megkülönböztethető, egyedi arculattal rendelkezik.

A KFT. a “Vállalati együttműködési program” keretein belül törekszik kapcsolatainak építésére. Évről-évre több helyi és országos vállalkozás jelenik meg támogatóként, vagy kapcsolódó partnerként a fesztiválon, eredményesen hirdetve ezzel saját tevékenységét is.

X