Varga-Flexo Kft.

Kapcsolat:

8693 Lengyeltóti, Rákóczi Ferenc út 65.

 +36-30/280-4185

 info@vargaflexo.hu

www.vargaflexo.hu

Bemutatkozás:

A Varga-Flexo Kft. három generációt átívelő, 100%-ban magyar tulajdonú sikeres családi vállalkozás. A kezdetektől fogva Flexonyomógépek tervezésével és gyártásával foglalkozunk.

1993 óta gyártunk Magyarországon Flexonyomó, Kliséragasztó, Lamináló, Tekercsvágó és Ragasztóadagoló gépeket műanyag és papír alapú, tekercsből tekercsbe dolgozó csomagolóanyag gyártó cégeknek.

Magyarországon és a régióban piacvezetők, nemzetközi tekintetben egyre elismertebb gyártók vagyunk. Az új OKTOFLEX | PREMIUM típus fejlesztésének köszönhetően minőség tekintetében a flexonyomógép gyártók „rangsorában” világszinten az első 10 gyártó közé soroljuk magunkat. Európán kívül az elmúlt években az Amerikai Egyesült Államokba (Los Angeles), Oroszországba (Moszkva) is telepítettük gépeinket, mely pozitív megítélés a szakma részéről, erősödő bizalom nemcsak a vevőink felől, hanem a vevőink-vevői részéről is. Célunk „High-tech manufaktúrává válni”, melynek fontos eszköze a belső tehetséggondozás. A kollégáink az iparág legmodernebb technológiáit használhatják és a sikeres „saját neveléseink” eredményeként világszinten a legjobb szakemberekké válnak.

Flexonyomógépek nyomtatják a hajlékonyfalú csomagolóanyagok túlnyomó többségét. A flexo technológia töretlen sikerének és gyors fejlődésének az oka az, hogy gyakorlatilag bármilyen tekercses nyomathordozóra képesek ezek a gépek magas minőségű nyomatokat előállítani, legyen az papír, polimer, de akár műbél is. Más technológiák erre korlátozottan, lassan vagy egyáltalán nem képesek, elsősorban a nyomathordozók nyúlása, reológiai tulajdonságai miatt. Sok tekintetben a flexo nyomtatás jelenti a jövőt, hiszen többen már napelemek és elektronikai alkatrészek nyomtatásával is próbálkoznak, mint például a hajlékony akkumulátorok, rugalmas antennák, amiknek a potenciális megvalósítója a flexo technológia lesz.

Ipari termelő berendezés révén elsősorban a praktikusság, használhatóság, megbízhatóság a célunk, és legfőképpen a kiváló ár-érték arány, ami a legfőbb jellemzőnk is már 25 éve. Ezeken túl a mutatósság is nagyon fontos, hiszen nemcsak a gépmestereknek és a Vevőinknek, hanem a Vevőink-vevőinek is tervezzük a gépet, és azt is szerettük volna, ha bárki, aki ránéz szépnek és izgalmasnak találná a gépeinket még akkor is, ha nem tudja mi is az a flexonyomógép. Úgy érezzük, hogy ezt sikerült elérni, és büszkék vagyunk rá, és ezt az összes kollégám nevében mondhatjuk, mindannyian így gondoljuk, mindenki beletette az energiáját és ötleteit. Ennek a közös munkának köszönhető az új típus sikere.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy közel egy éven belül az OKTOFLEX PREMIUM Flexonyomógépünk megnyerte a 2018. évi Magyar Formatervezési Díj terv kategóriáját, valamint kiemelt dicséretben részesültünk a 2019. évi MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázaton.

X