Vajda-Papír Kft.

Kapcsolat:

1239 Budapest, Ócsai út 8.

 +36-1-283-9390

 +36-1-289-0294

info@vajdapapir.hu

 www.vajdapapir.hu

Bemutatkozás:

A Vajda-Papír Kft. 20 éves fennállása során hihetetlenül agilis, dinamikus és állandó fejlődést mutató vállalattá nőtte ki magát. Kezdetben részmunkaidős elfoglaltságként, egy gépet használó garázscég mára több milliárd forintot generáló vállalattá vált, mind kereskedelmi és termelői szektorban is, amely nemcsak magyarországi piacvezető pozíciót jelent, de erős versenytárs a nemzetközi vállalatok számára is.
Cégünk évente 100 000 tonna papírterméket gyárt Magyarországon. Egy átlagos magyar család évente 8 kg higiéniai papírt használ – így tehát évente 12,5 millió ember higiéniai papír szükségletét tudjuk kiszolgálni. Cégünk belföldi befektetéseinek összértéke elérte a 30 milliárd Forintot az elmúlt 20 évben, míg a skandináv térségben a Vajda-Papir Scandinavia 15 millió Euró összegű befektetést hajtott végre 2013 és 2018 között. A Drammen folyó partján található a papírgyárunk több mint 100 éve szállít kiváló minőségű papírtermékeket környezetvédelmi szempontból fenntartható erőforrások felhasználásával. A Vajda-Papir Scandinavia büszke arra, hogy részét képezi a norvég örökségnek, és e mellet a legkorszerűbb papírtermékeinkkel több millió fogyasztó számára kínálhatunk megoldást.
Vállalatunk 2018-ban nyitotta meg újabb üzemét Dunaföldváron, amely hazánk legnagyobb és legmodernebb higiéniai-alappapír gyártó és feldolgozó üzeme és Közép-Európában is az egyik legnagyobb üzemnek számít. A gyár által használt nyers farost ipari felhasználásra létrehozott igazoltan felelős erdőgazdálkodásból származik, és a gyártás során felhasznált víz mennyisége is szignifikánsan kevesebb, mint a korábban.
Annak ellenére, hogy Vajda-Papír Kft. elsősorban háztartási papírgyártóként ismert, 2018-ban elindítottuk új AFH divíziónkat, hogy egy új ügyfélszegmenst, az ipari piacot célozzunk meg és bemutathassuk legújabb márkánkat, az Ooops! Professional-t, amely kiváló minőségű higiéniai papírtermékeket és tisztítószereket tartalmaz, kifejezetten HoReCa felhasználására kifejlesztve.

X