TUTTI Élelmiszeripari Kft.

Kapcsolat:

9142 Rábapatona, Pinkerét

 +36-96-583-200

 +36-96-583-215

 tutti@tutti.hu

 www.tutti.hu

Bemutatkozás

A Győr-Sopron főközlekedési út mentén, szép természeti környezetben található a 100 %-ban magyar tulajdonú Tutti Élelmiszeripari Kft. A céget 1986-ban három magánszemély alapította fagylaltpor gyártására. A poralapú termékek köre évről évre bővült további cukrászipari alapanyagokkal. A 2001-es beruházás keretében megvalósult modern instantizáló üzemnek és az új gépeknek köszönhetően megkezdődött az italautomata töltőanyagok és egyéb instant italporok gyártása is. Az elmúlt években cégünk nagy tapasztalatot szerzett a különböző sporttápszerek és táplálék-kiegészítők gyártásában is: por, tabletta és kapszula formában egyaránt. A Tutti jelenleg 7000 négyzetméternyi beépített területtel rendelkezik. Éves forgalmunk 2013-ban elérte a 4,8 milliárd forintot, a foglalkoztatottak száma közel 100 fő.

CÉGFILOZÓFIÁNK

Cégfilozófiánkat mindig a sikeres kutató-fejlesztő munka, az új ötletek, eljárások bevezetése és az élelmiszertudomány legújabb ereményeinek alkalmazása jellemezte. A cég működésének legfontosabb pillérei a minőség és innováció, a gazdasági stabilitás, a tisztességes üzleti magatartás, a kitartó, szorgalmas munka és a hit a sikerben.

INNOVÁCIÓ

A Tutti legfőbb sikere a kutató-fejlesztő munkában, az új ötletek megvalósításában rejlik. Már a kezdetektől fontos és jelentős mozgatóerő volt az innováció, ami a kutatás-fejlesztés másik fő motiválója. A társaság kiemelt figyelmet fordít új, élettanilag is korszerű élelmiszeripari termékek receptúrájának megalkotására, továbbfejlesztésére. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a folyamatos, modern technológiára és termékfejlesztésre, hogy élenjáró eredményeket érhessünk el.

DÍJAINK

2012 – Magyar Agrárgazdasági Minőségi Díj

2011 – Év vállalkozója Prohászka Ottó tulajdonos

2011 – Pegazus Díj 2. hely a Nyugat-Magyarországi Régió Piacvezető kategóriában

2010 – Év üzletembere Prohászka Ottó tulajdonos többszörös Év fagylaltja díjak, ezenkívül cégünk a legsikeresebb feltörekvő cégek 200-as listáján 2013-ban a 14. helyen állt, valamint a legdinamikusabban növekvő és legeredményesebb feltörekvő cégek között is előkelő helyen sorolják a Tutti Élelmiszeripari Kft-t.

X