Tradeflex Kft.

Kapcsolat:

1163 Budapest Cziráki u. 26-32.

 +36-1-401-0647

 +36–1-401-0648

 +36-1-401-0649

 info@tradeflex.hu

 www.tradeflex.hu

Bemutatkozás:

A TRADEFLEX KFT. 22 éve, 1991-ben alakult. Az működés első éveiben egyszemélyes vállalkozásként magyar vállalatok elektronikai termékeit értékesítette főként nyugat-európai piacra.

A cég 1998 óta működik a XVI. kerületben a volt EMG területén, ahol saját elektronikai készülékgyártásba fogott. A gyártás az időközben megszűnt, nagy hagyományokkal és szakmai múlttal rendelkező EMG néhány kiváló szakemberével indult el.

Napjainkra a vállalkozás egy közel 50 főt foglalkoztató, korszerű elektronikai gyártóüzemmé fejlődött, amely saját fejlesztésű termékeit elsősorban Nyugat-Európában értékesíti. A termelés több mint 80%-a exportra kerül.

Kezdetekben a tápegységek gyártása volt a fő profil, amely a folyamatos saját fejlesztésnek köszönhetően jelentősen kibővült. A most gyártott több mit 200 féle elektronikai készülék és termék közül a legfontosabbak a valódi szinuszos kimenettel rendelkező inverterek, amelyeknek már a harmadik generációja készül az üzemben. A másik jelentős itt fejlesztett és gyártott termékcsalád a különféle napelemes töltésvezérlők. Ebből, európai szaklapok felmérése alapján, a cég európai piaci részesedése már évek óta eléri a nagy büszkeségre okot adó 30%-ot. Ezek a készülékek a napelemes, megújuló energiát hasznosító rendszerek üzemeltetésének fő alkotóelemei.

A cég termékeit között megtalálhatók a ház- és kertautomatizáláshoz használható készülékek, a különféle akkumulátortöltők sőt a modellezésnél és vasútmodellezésnél alkalmazott különféle vezérlőelektronikák is. Az utóbbi évek jelentős innovációja volt az utas tájékoztató és ügyfél hívó LED-es kijelző rendszerek fejlesztése és gyártása, amely már több sikeresen megvalósult projektben bizonyított.

A TRADEFLEX KFT-nél a termékfejlesztés mellett nagy hangsúlyt fektettek a gyártástechnológia folyamatos fejlesztésére is. Korszerű SMD-beültető gépsorok és forrasztó kemencék segítik a gazdaságos és jó minőségű gyártást. Hamarosan, egy, a legkorszerűbb technológiát jelentő nitrogén védőgázas szelektív forrasztó-berendezés üzembe állításával biztosítják, hogy a gyártástechnológia élvonalában maradjanak.

A vevők legjobb kiszolgálására, a megbízható teljesítés mindig elsődleges szempont volt a cég életében. Ehhez jelentősen hozzájárult, hogy tevékenységét 2004 óta ISO minőségbiztosítási rendszer felügyelete mellett végzi. A német CONRAD ELECTRONIC, Európa legnagyobb elektronikai áruházlánca és legnagyobb forgalmú internetes értékesítéssel rendelkező elektronikai kereskedőháza több mint 20 éve partnerük. Gyártási kapacitásuk lehetőségeit több belföldi céggel fennálló együttműködésben is jól sikerült kamatoztatni, bérgyártás jellegű közreműködés során. Tagja a medikai gyártókat tömörítő klaszternek, így elektronikai beszállítóként közreműködik többféle orvosi készülék gyártásában.

X