Szecskay Ügyvédi Iroda

Kapcsolat:

1055 Budapest, Kossuth tér 16-17.

 +36-1-472-30-00

 +36-1-472-30-01

 info@szecskay.com

 www.szecskay.hu

Bemutatkozás:

A Szecskay Ügyvédi Iroda egy piacvezető, független magyar ügyvédi iroda, amely rendszeresen előkelő helyen szerepel az ügyvédi irodákat rangsoroló, jelentősebb kiadványokban (IFLR, Chambers, Legal 500). Dr. Szecskay András, az iroda vezetője, Irodánkat 1992-ben alapította.

Irodánk munkájában magyar és külföldi ügyvédek vesznek részt, akik közül néhányan Franciaországban, Németországban, az Egyesült Királyságban illetve az Egyesült Államokban bejegyzett ügyvédek. Ügyfélközpontú csapatunk a magyar mellett angol, francia és német nyelven nyújt hatékony és személyre szabott jogi tanácsadást.

Mint teljes körű jogi szolgáltatást nyújtó ügyvédi iroda, innovatív megoldásokat kínálunk a társasági jog és a kereskedelmi jog valamennyi területén, amelyeken számottevő tapasztalattal rendelkezünk. Kiemelkedő szakterületeink a vállalatfinanszírozás és vállalatfelvásárlások, különböző vitarendezési eljárások, az ingatlanjog, a tőkepiaci jog, a versenyjog és a munkajog. Elkötelezettek vagyunk az energiajog, a szellemi alkotások joga, a közigazgatási jog, a bankjog és finanszírozás, a távközlési szolgáltatások, a reklámjog és a médiajog területein.

X