Peki Restaurant Kft.

Peki Restaurant Kft.

Kapcsolat:

6000 Kecskemét Izsáki út 3.

 +36-76-416-679

Bemutatkozás:

A Peki Restaurant Kft. 1998-ban alakult, fő tevékenységi köre az éttermi vendéglátás, ezen belül is McDonald’s éttermek franchise rendszerben való üzemeltetése.

Jelenleg 8 étteremben havonta közel 500 000 vendéget szolgálnak ki, 260 fő saját alkalmazottal és hasonló létszámú diákkal. Hangsúlyos marketing tevékenységük során főleg a gyermekekre és anyukákra fókuszálnak, pl. az éttermeken belül egy külön kis helyiség került kialakításra, ahol hétvégenként születésnapi partikat, gyermek programokat tartanak. Vidéki éttermek közül elsőként vezették be a „Mama Sziget-et”, ahol a kisgyermekekkel betérő szülőknek Hostesseik szolgálják fel a megrendelt ételt, játszanak a gyerekekkel.

Szponzori tevékenységükkel számtalan sportegyesületet, egyéni sportolót, óvodákat, iskolákat, alapítványokat, valamint különböző rendezvényeket is támogatnak.

Rendszerük környezetvédelmi elkötelezettségét támasztja alá, hogy megszüntették a hab- ill. PVC csomagolóanyagokat, a polipropilénből készült salátástálakat felváltották papír alapúra, továbbá az ételeket elvitelre szolgáló papírzacskók újra hasznosított papírból készülnek. Éttermeikben elsőként kezdték meg az országban a szelektív hulladék gyűjtést és a sütési folyamatok során keletkezett elhasznált sütőolajat a Biofillter Kft. veszi át és biodízel üzemanyagot készít belőle.

X