Pannon Kávé Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Kapcsolat:

3200 Gyöngyös, Kenyérgyár u. 11.

 +36-37-502-120

 +36-37-502-121

 www.pannonkave.hu

Bemutatkozás:

Cégünk a Pannon Kávé Kft. a 2004. évi megalakulása óta meghatározó szereplője a hazai kávégépes szolgáltató szektornak.

A vállalkozásunk magyar tulajdonosai által meghatározott, széles szolgáltatási körben, az ország egész területén végezzük tevékenységünket, kiszolgálva több ezer elégedett partnerünket.

Szolgáltatásaink – a félautomata kisgépektől a nagyteljesítményű melegital automatákon keresztül, a professzionális presszógépekig – maradéktalanul kielégítik a kávézással kapcsolatos igényeket.

Partnereink között megtalálhatóak az élelmiszerboltok, kisebb vendéglátóhelyek, nemzeti dohányboltok, irodák, termelőüzemek, panziók, szállodák, kávéházak, éttermek egyaránt.

A társadalmi felelősségvállalás jegyében támogatunk egészségügyi és kulturális szervezeteket, közösségi eseményeket, valamint kiemelten a sportot, azon belül is a labdarúgás és kézilabda ügyét.

Aktívan részt veszünk a szakmai szervezetek munkájában, amelynek elismeréseként 2015-ben az Év Automatás Vállalkozása és az Év Vállalkozója díjban részesültünk.

Elkötelezettek vagyunk a hazai kávékultúra színvonalának emelésében, ennek jegyében tevékenységünket szigorú minőségbiztosítási rendszer alapján végezzük, valamint kiemelt figyelmet fordítunk a munkatársaink folyamatos képzésére.

Minden partnerünk esetében célunk, hogy az adott fogyasztóközönség, a lehető legjobb minőségű kávéitalt tudja rendszeresen fogyasztani, kedvező ár és értékarány mellett, tartalmat adva a szlogenünknek, amely szerint:

összeköt az élmény… a kávézás élménye

X