Molar Chemicals Kft.

Molar Chemicals

Kapcsolat:

  2314 Halásztelek, Árpád utca 1.

+36-24/527-100

+36-24/527-127

www.molar.hu

A magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Molar Chemicals Kft. 1993 óta foglalkozik vegyszerekkel. Napjainkban a vegyszerek mellett gyógyszeralapanyagok és fertőtlenítőszerek kereskedelmével és gyártásával foglalkozunk, valamint néhány nemzetközi cég magyarországi képviseletét is ellátjuk.

Számos területen a piac meghatározó szereplői vagyunk, és komoly szakmai háttérrel, valamint korszerű infrastruktúrával rendelkezünk. Modern gyártási, raktározási feltételek, jól felszerelt analitikai labor és magas színvonalú munkakörnyezet jellemzi cégünket. Rendelkezünk a működésünkhöz szükséges összes engedéllyel, tanúsítással és feltétellel (Gyógyszernagykereskedelmi, ISO, Gyógyszer hatóanyag regisztráció, HACCP stb.) Gyártási kapacitásunk a néhány grammos kiszereléstől a több tonnás méretekig terjed. Partnereink igényeire rugalmasan reagálunk és fejlesztő laborunknak köszönhetően lehetőség van gyártási technológiák kialakítására, illetve egyedi bérgyártásra és speciális szerződéses gyártásra is.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően dinamikusan növekszünk és a hazai igények teljesítése mellett, fokozatosan növeljük aktivitásunkat az európai régióban. A magas szakmai színvonallal és a tradicionális értékek megőrzésével elsődleges célunk, hogy munkánkkal elősegítsük partnereink tevékenységét és részesei legyünk sikereiknek.

X