Mind System Consulting Kft.

Kapcsolat:

1095 Budapest, Soroksári út 1.

 +36-1-203-1278

 +36-1-203-1278

 info@mindsystem.hu

 www.mindsystem.hu

Bemutatkozás:

A Mind System Consulting Kft. a hazai tanácsadási piac meghatározó, dinamikusan fejlődő szereplője. Szakembergárdánk a magyarországi informatikai kultúra kezdetétől jelen van egy rendkívüli rátermettséget kívánó technológiai és szolgáltatási piacon, ahol számtalan cég jövőjének alakításában vett részt

Az elmúlt évek során olyan mértékű tudás és tapasztalati tőke halmozódott fel a szervezetben, amelyre támaszkodva ma már az informatikai tanácsadás széles spektrumában vagyunk képesek ügyfeleink segítségére lenni, legyen szó ERP rendszer bevezetéséről, Üzleti Intelligencia megoldások kialakításáról, tanácsadásról, alkalmazás fejlesztésről vagy éppen tudás átadásáról.

MEGOLDÁSOK

SAP Business All in One – Iparág specifikus funkcionalitással és üzleti folyamatokkal felépített vállalatirányítási rendszer elsősorban a kis- és középvállalatok számára kialakítva. Az előkonfigurált megoldások hosszú távon támogatják Önt üzleti céljainak elérésében és versenyképességének megtartásában.

SAP Business Objects – Különböző adatforrásokból származó, nem összefüggő adatok elemzésére és riportálására szolgáló megoldás. A vezetői döntések támogatására kifejezetten alkalmas megoldáscsomag.

Hybris – valamennyi értékesítési csatornát (B2B, B2C) támogató platform, amely tartalmazza a termék katalógus menedzsmentet, rendelések kezelését, marketing folyamatokat és természetesen a teljes merchandising-ot. Önállóan is alkalmazható de természetesen integránsan illeszkedik a SAP ERP rendszeréhez.

Success Factors – Nagyvállalati HR megoldás, elsősorban a tudás menedzsment támogatására.

Kassza rendszer illesztések – Kiskereskedelmi ügyfeleink számára kínáljuk kassza rendszereik integrálását illetve a központi és bolti üzleti folyamatok leképezését, támogatását.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Folyamatosan fejlődő szolgáltatás kínálatunk oly módon lett kialakítva, hogy azok a rendszer tervezésétől, a megvalósításon át, akár a rendszer üzemeltetésén keresztül is támogassák Önt üzleti céljainak elérésében.

  • Teljes körű SAP bevezetési és verzióváltáshoz kapcsolódó tanácsadás és fejlesztés – a rendszertervezéstől a rendszer teljes bevezetéséig, változás-kezelés, tudás átadás, upgrade és migrációs szolgáltatások, projektvezetés illetve minőségbiztosítás,
  • SAP Rendszerüzemeltetés és támogatás – operatív támogatás és megelőző karbantartás, rendszer-szolgáltatás optimalizálása, finombeállítás, teljesítménykezelés, automatizmusok, egyedi fejlesztések, funkcióbővítés
  • Egyedi megoldások fejlesztése
  • Projekt menedzsment szolgáltatások nyújtása
  • Üzleti döntéstámogatás, adattárház – adattárház koncepció megalkotása, üzleti logika megalkotása, adattárházak építése, adatkinyerés és adatbányászat.
  • Kiskereskedelmi rendszerek illesztése, POS
X