METALCONSTRUCT Zrt.

Kapcsolat:

6000 Kecskemét, Fűzfás köz 3.

 +36-76-482-233

 +36-76-481-408

 www.metalconstruct.hu

Bemutatkozás:

Cégünk a kecskeméti METALCONSTRUCT Zrt. azon kevés hazai gyártó és értékesítő vállalkozás közé tartozik, amely több mint 60 éves múltra tekinthet vissza. Társaságunk nagy szériás és egyedi gyártású termékei szinte kizárólag alumínium alapanyagból készülnek, melyeket az ipar számos területén sikerrel alkalmaznak. Forgalmunk több, mint 80%-át az export piacokon realizáljuk – elsősorban az EU országaiban vagyunk jelen termékeinkkel – de a társaság vezetésének eltökélt szándéka, hogy magyar gyártóként a belföldi piacon is erősítsük jelenlétünket. Egyik legszélesebb szortimenttel a logisztikai eszközök csoportja rendelkezik. A különböző kivitelben és méretben gyártott dobozaink, raklapjaink és kalodáink kiváló megoldást nyújtanak ügyfeleink tárolási, szállítási, csomagolási gondjaira.

Másik fő termékcsoportunkat az építőipari állványok alkotják. A különböző típusú és magasságú, saját fejlesztésű állványaink mobilitása, bővíthetősége és stabilitása garantálja a biztonságos, gyors és kényelmes munkavégzést. 1951 óta arra törekszünk, hogy szakértelmünk és elkötelezettségünk által megőrizzük és tovább növeljük társaságunk jó hírét partnereink körében. Elképzeléseink megvalósítását kreatív gondolkodással, folyamatos fejlesztésekkel és magas színvonalú minőségbiztosítási tevékenységgel  támogatjuk.

Célunk: hogy termékeink megfeleljenek megrendelőink elvárásainak mindenkor előtérbe helyezve a minőség, a tervezési kreativitás és a vevői elégedettség fontos szempontjait.

Szlogenünk: A legjobbat hozzuk ki az alumíniumból!

X