MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt.

Kapcsolat:

1037 Budapest, Körtvélyes utca 15.

 mapi@mapi.hu

 www.mapi.hu

Bemutatkozás:

A 2003-ban alapított MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. (MAPI) az uniós forrásokra épülő magyarországi fejlesztések piacvezető hazai szakértője.

Munkánk elsődleges célja sikerre vinni a vállalkozások, önkormányzatok EU-s forrásokra épülő fejlesztéseit, legyen szó technológiai vagy infrastrukturális beruházásról, innovációmenedzsmentről vagy hatékonyságnövelő szervezet-átalakításról. Partnereinket végigkísérjük és segítjük a projekt minden fázisában, segítséget nyújtunk az ötlet megfogalmazásától a pályázatíráson és a pályázati projekt-menedzsmenten keresztül egészen a monitoring, illetve fenntartási időszak lezárásáig, ami összességében 5-7 év bizalmi együttműködést feltételez.

Pénzt jó helyre – a lehető leggyorsabban

Közvetlenül érdekeltek vagyunk abban, hogy partnerünk mielőbb hozzájusson az elnyert támogatáshoz. Az elmúlt 12 évben közel 2000 sikeres projektben, több mint 400 milliárd forint vállalati és önkormányzati támogatás elnyerésében és lehívásában működtünk közre.

Szakértelem, kapacitás és etika

Jelenleg 75 kollégával dolgozunk, közülük 51 fő avatott pályázati szakértő. A munkatársainkat jellemző megbízhatóság és dinamizmus a jól működő, személyes kapcsolatokra épülő professzionális szolgáltatások záloga. Büszkék vagyunk arra, hogy a legszigorúbb etikai normákat követő üzleti gyakorlatunkat Megbízóink hűséggel jutalmazzák.

X